Премахнаха още гаражи в Южен

Мисия Пловдив

08-09-2017, 10:38

Снимка:

Район Южен

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Предстои в началото на Октомври да се предприеме поредна акция

Поредна акция по вдигане на незаконни гаражи на територията на район „Южен“. Бяха махнати 12 гаражни клетки на улиците – Димо Хаджидимов, Енисей, Поручик В. Стефов, Асен Христофоров, Кукуш, Скопие и Никола Вапцаров. Заедно с предишната акция са махнати над 20 гаража.
„Причината да премахнем гаражите бе, че те са с изтекло разрешително и натрупани задължения. След акцията длъжниците ще бъдат дадени на ЧСИ за събиране на натрупаните задълженията. Тава е крайната мярка която предприемаме, за да се стигне до тук ние многократно сме се свързвали с притежателите на гаражни клетки и сме ги информирали какво следва да направят. Апелирам отново собствениците на места за местодомуване на леко МПС да бъдат редовни платци, за да не се налага да правим подобни акции. Ние като администрация сме длъжни да предприемем всички необходими мерки за събиране на всички задължения колкото и неприятна задача да е това.“ коментира кмета на района Борислав Инчев.
Предстои в началото на Октомври да се предприеме поредна акция по улиците Тарас Шевченко,  Никола Карев, Кичево, 3-ти Март, Кукуш, Пехчево, Македония, Стефан Стамболов, Георги Икономов, Братя Бъкстон и бул. Никола Вапцаров.