„Берое“ U19 с равенство в София

В следващия кръг старозагорци приемат „Нефтохимик“

Отборът на „Берое“ U19 продължи доброто си представяне в Елитната група. Седмица след като спечелиха срещу „Ботев“ у дома, „зелено-белите“ завършиха 2:2 с лидера в класирането ЦСКА-София в мач от V кръг на първенството . Двубоят се игра на един от терените на столичани на базата в Панчарево.
Старозагорци изиграха силно първо полувреме и на няколко пъти имаха възможност да открият резултата. Вратарят на домакините също показа качества и предотврати опасностите.
В 43-та минута играчите на домакините сигнаха до попадение и двата тима се прибраха на почивката при 1:0 в полза на столичани.
Малко след подновяването на играта домакините стигнаха до ново попадение. Момчетата на наставника Иван Гаджев обаче не се отказаха. Първо Денислав Станчев намали за 1:2, а в 70-та минута Костадин Пеев изравни за 2:2.
До края на срещата резултата не се промени въпреки възможностите и на двата тима да отбележат трети гол.
„Доволен съм.Изиграхме много силно първо полувреме, а след почивката показахме характер“, заяви след срещата наставникът на „Берое“ U19 Иван Гаджев.
Така отборът вече има в актива си 6 т. и се намира на 10 място във временното класиране. В следващия кръг старозагорци приемат „Нефтохимик“. Срещата е на 16 септември от 16 часа на Спортна база „Берое“.