Добруджа 07 загуби първата си официална контрола

Добруджа все още търси своя облик

Добруджа 07 повторно отстъпи на румънския Триколорул, Плоещ, но този път в присъствието на най-верните си фенове, след като вчера мачът се игра без публика. Тази вечер гостите бяха много по-убедителни и се наложиха и в четирите изиграни гейма  - 20;25, 17;25, 22;25 и 17;25. Новият ст.треньор Петър Пенев използва почти всички налични играчи, в т.ч. и национала Вили Чернокожев, но тимът на румънците, в чийто редици са събрани играчи от Бразилия, Австрия, Барбадос, че и Павел Душков, бивш център на Марек Юнион Ивкони, не допусна да бъде изненадан. Румънците са пети през изминалия сезон.
Добруджа все още търси своя облик. Във видимо добро функционално състояние са по-голямата част от играчите. Радостното е, че са напълно възстановени  рожденикът днес Димитър Маринков и  Денис Чавдаров. Личи старание в играта и на  новопривлечения Кирил Меретев. Все още към тима не се е присъединил Теодор Йорданов, комуто е дадена по-дълга почивка, заради участията му с националните отбори през лятото. Със служебен ангажимент тази вечер бе и либерото Христо Христов, затова като заместник на Николай Тодоров бе предвиден юношата Дамян Колев.
Налага се да уточним, че в понеделник, от 17 ч.,  ще се проведе съвместна тренировка с Войводина, Нови Сад, а не контролна среща. Тя ще бъде открита за публика.

Източник: МГ Добруджа