Започва 21-вата „Сцена на кръстопът”

Мисия Пловдив

10-09-2017, 11:33

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Най-важните акценти от афиша представят 18 театъра, в спектакли на 23-ма автори от 9 града от 4 държави, с над 200 артисти

21-вото издание на „Сцена на кръстопът „ започва тази вечер с премиерата „Руски мармалад. PostChekhov” от Людмила Улицкая, по традиция представление на трупата на Драматичен театър-Пловдив.

Най-важните акценти от афиша представят 18 театъра, в спектакли на 23-ма автори от 9 града от 4 държави, с над 200 артисти.  

Освен звездни представления на българския театър, своите постижения в изкуството ще представят и трупите на Шекспировия театър от Великобритания, Академичния театър на Львов от Украйна и Държавния театър на Измир от Турция.

Мотото на 21-ото издание е "Театъра Пътят", а подробностите за програмата и за съпътстващите фестивални събития са публикувани в сайта www.scenatepe.com

Билетите за „Сцена на кръстопът“ се продават на касата на театъра, онлайн чрез сайта на Пловдивския театър, както и на касата на Куфарчето в Мол Пловдив. Домакин на форума е Драматичен театър-Пловдив.