Приятелски срещи на Кмета на Казанлък

Галина Стоянова посрещна Петя Ставрева, Янка Такева и Милен Чакъров

В духа на добро партньорство и разговори за общи проекти преминаха две перспективни срещи на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова в края на миналата седмица.

Галина Стоянова посрещна в кабинета си бившия евродепутат, председател на ПП“Обединени земеделци“ Петя Ставрева, придружавана от Симеон Стоилов от местната организация. Тя гостува в Казанлък по повод организацията на предстояща среща на земеделски производители и розопроизводители в края на месец октомври в Града на розите. На нея ще бъдат представени новите правила на фондовете от ЕС за 2018 – 2019г. и ще бъде направен отчет на сезона за розопроизводителите. В срещата ще участват и експерти от Института по розата в града.

За нови съвместни проекти Галина Стоянова разговаря и с Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители. Янка Такева бе в Казанлък като официален гост на Националния фестивал за руска песен, поезия и танци „Пусть всегда будет солнце”, организиран от Община Казанлък и НЧ „Искра - 1860” за четвърти път. На срещата с Кмета присъства и Милен Чакъров – зам.-председател на Националния съвет на Национално движение „Русофили“, също официален гост на руския фестивал. В знак на добрите приятелски отношения с Русия Казанлък и тази година бе домакин за 14-та поредна година на Националния събор на русофилите, който се проведе край язовир „Копринка”.