Шепа смешници искат да връщат народната власт

Общество

11-09-2017, 18:08

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Мира Боева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жителите на Симитли подкрепят източния вариант на трасе на АМ "Струма“

Вместо огромно множество пред Народното събрание в София до момента са се събрали едва 20-ина души, воглаве с организаторите

Повече от символичен се оказа днешният протест за смяна на политическата система у нас, на който във фейсбук бяха декларирали участие хиляди хора.
Вместо огромно множество пред Народното събрание в София до момента са се събрали едва 20-ина души, воглаве с организаторите.
Пред парламента е бившият депутат Николай Гацев, който се афишира като организатор на събитиено "Има такъв народ", заедно с Нина Гергова, която стана популярна покрай контра протестите в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски. Организаторите раздават листовки в които призовават да се върне народната власт.
Вечния протестиращ Йоло Денев призова за ново септемврийско възстание. Апелът му обаче бе посрещнат със смях от малцината присъстващи, които се заканиха да протестират всеки ден до смяната на системата по модела от референдума, иницииран от "Шоуто на Слави".
По-късно броят на протестиращите се увеличи до не повече от 50 души. По мегафон говориха Гацев и бившият патриот Димитър Байрактаров, сега репортер от кабеларка.
И журналистите, и охраняващите протеста полицаи бяха повече от протестиращите.