Деца участваха в турнири по шест вида спорт

Спорт

12-09-2017, 15:42

Снимка:

КСУ "СВ. ГЕОРГИ"

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Проектът се финансира от Фонд за социална закрила към Министерство на труда и социалната политика

В сградата на Комплекс за социални услуги „Свети Георги“,  намираща се на бул.“Цариградско шосе“ № 102,  се проведе спортен турнир по няколко вида спорт за младежи и девойки от социалните услуги. Проектът се финансира от Фонд за социална закрила към Министерство на труда и социалната политика.
Турнирът бе открит точно в 9,30 от директора на КСУ „Свети Георги“ Апостол Делев. В надпревара за първото място участие взеха четири комплекса за социални услуги – КСУ „ Св.Георги“, КСУ „Олга Скобелева“, КСУ „Св.Св. Константин и Елена“, ДДЛРГ „Мария Луиза“. Децата се надпреварваха в  шест вида спорт – футбол, тенис на маса, мини голф, канадска борба, стрелба с пневматичен пистолет и бадмингтон.
Първа награда в размер на 250 лв. получиха участниците от ДДЛРГ „Мария Луиза“, втора награда в размер на 200 лв. отиде при КСУ „Олга Скобелева“, а трета награда в размер на 150 лв. получиха децата от КСУ „ Св.Георги“.
Наградите връчиха заместник-кметът по „Спорт, младежки дейности и социална политика“ в Община Пловдив Георги Титюков, кметът на район „Тракия“  Костадин Димитров и директорът на дирекция „Спорт и младежки дейности“  и легенда на българския футбол Петър Зехтински.
На мероприятието присъстваха директорът на дирекция „Социална политика“ към Община Пловдив Веселина Ботева, директорът на дирекция „Социално подпомагане“ към МТСП Надя Танева, директорът на БЧК Пловдив – Таня Георгиева, както и експерти в сферата на социалната политика.