Лудогорец взе важна точка в Истанбул

Спорт

15-09-2017, 14:14

Снимка:

Официален сайт на Лудогорец

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Анисе: Марселиньо и Мисиджан липсваха на Лудогорец

Адебайор: Щом Лудогорец са стигнали дотук, значи са добър тим

Жоао Паоло можеше да донесе победата

Лудогорец взе важна точка в Истанбул на терена на Башакшехир. Нулевото равенство можеше да бъде променено в полза на тима от Разград,ако Жоао Паоло бе вкарал гол в началото на второто полувреме.

Всеки обаче може да изпусне попадение, а и домакините също имаха своите голови ситуации. През първото полувреме лудогорци имаха няколко, макар и не толкова чисти положения за гол.

Вторият мач от групите на Лига Европа за Лудогорец е домакинство на Хофенхайм. При всички случаи германския тим не трябва да бъде подценяван. Това,че отборът на треньора Нагелсман загуби домакинската среща от Спортинг Брага с 1:2 не прави този мач спчелен предварително от лудогорци.

В предстоящият  двубой  Херо вече може да използва  и Марселиньо, който изтърпя трите мача наказания. Въпрос на треньорско виждане е дали срещу Хофенхайм като титуляр ще започне  Жоао Паоло или Кешеру.

Остава да се разбере каква е ситуацията и около Мисиджан. Да,Лудогорец можеше да вземе и трите точки в Истанбул,но по-важно е,че срещу Башакшехир тръгна без загуба.