Дневен хороскоп - събота, 16 септември 2017

 

Овен

Днес може да тръгнете с голям размах в действията си, но все пак, докато не приключите с всички стари задължения, не поемайте нови ангажименти. Сега нещата ви изглеждат лесни, но после ще имате затруднения.

     
 

Телец

През днешния ден се постарайте се да не изпадате в негативизъм и да запазите нужната доза търпение. Няма да е лошо да се вслушвате в гласа на разума си. Ще поддържате интензивни отношения с околните.

     
 

Близнаци

Днес всякакви проблеми - емоционални, домашни и финансови - могат да окажат влияние днес върху партньорските ви взаимоотношения. Не прехвърляйте вашите отговорности върху останалите.

     
 

Рак

Днес има тенденция към повишаване на вашите емоционалност, ще бъдете лесно обидчиви, както и може да имате усложнения в личния живот заради трети лица. Ограничете контактите, особено с хора, към които не изпитвате искрени симпатии.

     
 

Лъв

Днес ще се покажете много ларж, но внимавайте да не си загубите чувството за мярка, което ще се отрази на вашия портфейл и на други неща. Ще ви вълнуват въпроси свързани с противоположния пол.

     
 

Дева

В днешния ден не трябва да имате никакви натоварвания, както физически, така и психически. Избягвайте и прекомерните емоции също. Цената за някое съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока.

     
 

Везни

Днес е необходимо бързо да реагирате на хода на събитията. “Стегнатост и последователност” е девизът ви за деня. Бъдете внимателни към околните. Вслушвайте се в чуждото мнение, но уважавайте и своето.

     
 

Скорпион

През деня е необходимо да проявите пълна концентрация и внимание върху това, с което се занимавате. Някои от вас ще се тресат от любовни терзания. Настроението ви ще е една променлива крива.

     
 

Стрелец

Наистина е важно правилно да съумеете да организирате деня си и да не бързате нищо да предприемате без достатъчно обмисляне. Благоприятно е само за текущите дела, а важните трябва да ги отложите.

     
 

Козирог

Честолюбивите ви замисли могат да намерят приложение, но вашата нервност, обидчивост, вълненията и импулсивните ви действия могат да ви отклонят от конкретните цели. Възможни разногласия с партньорите.

     
 

Водолей

Денят благоприятства всякакви действия. Ще намерите своето душевно равновесие. Ако проявите индивидуален творчески подход в работата, ще имате по-добра реализация. Има възможност за получаване на премия или допълнителен доход.

     
 

Риби

Може да се очакват обективни трудности, които биха попречили на дейността ви и плановете. Добре би било да не се претоварвате нито физически, нито емоционално. Ако можете откъснете се от обществото за по-дълго време.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Прекарайте денят в пасивност и уединение. Не се учудвайте, ако се почувствате вяли, уморени, апатични.

Не започвайте нищо ново, но може да довършвате започнатото. Вършете всичко бавно, за никъде не бързайте, ако искате да избегнете стреса и нервното напрежение.

Посветете повече време на личните си дела.

Пазете се от случайно контакти и неочаквани неща. Ако се разболеете, вземете бързи мерки.