Два часа безплатно шоу за откриването на Международния технически панаир

Животът

16-09-2017, 10:42

Снимка:

Международен панаир Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Концерт-спектакълът е подарък за жителите и гостите на града от Международен панаир Пловдив по повод началото на най-голямата среща на бизнеса в България

Над два часа ще продължи концерт-спектакълът по повод откриването на предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.  Голямата атракция е  3D мапинг с много динамика, визуални и аудио ефекти. На сцената ще излязат музикалните  реалити звезди  Маги Джанаварова, Стивън Ачикор и Краси Иванова, а специален гост е един от най-популярните български изпълнители -  Миро. Жителите и гостите на града могат безплатно да видят  шоуто на 16 септември, събота, от 19.30 ч. на площад „Стефан Стамболов“.
3D мапингът, който сме подготвили, не е просто прожекция на кадри, а увлекателна филмова импресия за високите технологии и присъствието им в нашия живот, заявиха сценаристите, които имат богат опит в модерното визуално изкуство. Решихме да комбинираме минало и бъдеще – върху фасадата на една от емблематичните старини сгради от началото на 19. век ще покажем чудото на 21. век, обясниха от екипа. Така зрителите ще се насладят на атмосферата на аристократичния Пловдив в неговата най-красива част и ще се докоснат до света на иновациите, които ще бъдат демонстрирани на Есенния панаир.
Концерт-спектакълът е  подарък за жителите и гостите на града от Международен панаир Пловдив по повод  началото на най-голямата среща на бизнеса в България. Тя ще се проведе от 25 до 30 септември 2017 г. с участието на компании от близо четиридесет държави.
В експозициите, чиято площ е с 20% повече от миналата година, ще бъдат представени модерни технологии, продукти и услуги от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, транспорта и автосервизното оборудване,  машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост, автомобилната индустрия. Изложението ще бъде отворено от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.