Шампионките откриват ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Спорт

17-09-2017, 06:50

Снимка:

volleymaritza.bg

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Волейболистките на ще подкрепят идеята на инициативата редом с други големи български звезди от света на спорта и изкуството

Волейболните шампионки на България бяха поканени да вземат участие в откриването на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО!  днес в Пловдив. Волейболистките на Марица (Пловдив) ще подкрепят идеята на инициативата редом с други големи български звезди от света на спорта и изкуството.

Момичетата на треньора Иван Петков ще бъдат на площад Централен от 10:00 б.в. на 17 септември – празника на светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов, непосредствено след което ще отпътуват за Бурса за участието си в силния международен турнир Дженгиз Гьолю.

“Радвам се, че имаме възможност да участваме в това мероприятие и да помогнем за популяризирането на спорта, физическата активност и балансираното хранене”, заяви пред volleymaritza.bg мениджърът на Марица Борис Халачев. “От името на клуба, благодаря на организаторите за поканата и за това, че така активно промотират идеите на ЖИВЕЙ АКТИВНО! за активен и здравословен начин на живот.”