Дневен хороскоп - четвъртък, 21 септември 2017

 

Овен

Ще бъдете склонни да пренебрегнете много факти или задължения, просто защото не ви се занимава с тях. Срещите и разговорите с приятели ще ви накарат да се чувствате по-добре и ще ви заредят с нова енергия. 

     
 

Телец

Мобилизирайте се! Някои събития ще се развият във ваша полза и ще имате изгода от това. Бъдете внимателни с по-висшестоящите. Има вероятност да ви се наложи да проведете труден разговор.

     
 

Близнаци

Имате доста работа за вършене и се чудите откъде да я подхванете. На всичко отгоре, това, което правите ви отнема повече време, отколкото сте очаквали. Останете спокойни и оставете притесненията.

     
 

Рак

Ставате по-чувствителни и подозрителни от обикновено към всички. Необходимо е да се отърсите от своите безпокойства. Внимавайте като пазарувате, тъй като може да ви пробутат нещо с изтекъл срок или направо менте.

     
 

Лъв

Днес ще притежавате особена магнетична сила и ще привличате както противоположният пол, така и материални блага към себе си. Крайно време е да довършите това, което отдавна все отлагате. Като никога се нуждаете от подкрепа и внимание.

     
 

Дева

Трудно ще получите това, което желаете, но не се предавайте. Ако положите допълнителни усилия, ще компенсирате загубеното време. Избягвайте неясните проекти, а напредвайте само в познати води.

     
 

Везни

Сега не е най-доброто време за проява на капризи. Вашето настроение ще бъде зависимо от отношението на околните към вас. Не пренебрегвайте разума, логиката, както и умереността в поведението. Избягвайте да преминавате от крайност в крайност.

     
 

Скорпион

Благодарение единствено на вашата воля, ще успеете да свършите на време с всички задачи. Има голяма опасност да попаднете под влияние на собствените си мечти и илюзии и да загубите представа за реалността. Обърнете си внимание на здравето.

     
 

Стрелец

Днешният ден може да ви донесе чувството на свобода и независимост. Вашите действия ще зависят от самите вас и вашето настроение. Не забравяйте, че с любезност и усмивка всяка врата ще се отваря пред вас.

     
 

Козирог

Денят е удачен за много неща. Професионалният ви нюх няма да ви подведе. Точно обратното – може да ви донесе успех. Ще се радвате на хармонични отношения. Може да вкусите от плода на удоволствията, които ви се предлагат, но го правете предимно умерено!

     
 

Водолей

Повишава се жизненият ви тонус и по-лесно ще се справяте с настоящите проблеми. Можете до голяма степен да разчитате на успех. Благоприятен ден най-вече за хората на интелектуалният труд.

     
 

Риби

Постарайте се да не се отбиете от истинският път, защото връщането в него ще е по-трудно, отколкото си мислите. Очите ви могат бързо да се изморят от постоянното напрежение, така че гледайте често да им давате почивка.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Ден на нарастващата енергия – изостря емоционалната сфера. Необходимо е самоконтрол върху чувствата, което ще предотврати конфликти и избухвания на емоции. Не е от най-добрите дни за общуване, затова ограничете външните контакти, така че енергията на агресивността да не нарушава вашите планове. Втората половина на деня е по-благоприятна – увеличава работоспособността, активира практическата дейност.
Добър ден да се погрижите за тялото си да го изчистите вътрешно и външно. Може да използвате йогийски методи или тези на Малахов. Енергиите на деня стимулират апетита, но яжте селективно, подбирайте храната, отнасяйте се внимателно и доброжелателно към своя организъм. Изхождайки от хранителните си предпочитания през днешния ден, може да си изберете диетата за месец напред.