„Берое” U17 отстъпи на ЦСКА-София

На 1 октомври старозагорци приемат „Ботев“

Отборът на „Берое” U17 отстъпи с 0:2 на ЦСКА-София в среща от седмия кръг на Елитната група. Двубоят се игра на един от терените на базата на „червените” в Панчарево.

 Столичани отбелязаха първото си попадение в мача в 32-та минута. До тогава битката се водеше основно в средата на терена, а нито един от двата състава не успя да стигне до чиста голова ситуация.  До почивката картината не се промени и играчите на ЦСКА-София се прибраха с гол аванс.

  През второто полувреме играчите на „Берое” вдигнаха оборотите и опитаха да обърнат развоя на срещата. Наставникът Тодор Станев пусна в игра още двама нападатели – Христо Пенев и Денис Вълчев. В средата на второто полувреме обаче домакините успяха да отбележат втори гол и предрешиха изхода на двубоя.

  В последните секунди на мача „Берое” остана и с човек по-малко след като Александър Баев получи червен картон за нарушение в центъра на терена.

  За „зелено-белите” това е четвърто поражение от началото на сезона в Елитната група, тимът, воден от наставника Тодор Станев има и три победи. Следващата седмица старозагорци приемат „Ботев“, мачът е на 1 октомври от 15:30 часа на Спортна база „Берое“.