Силно представяне на отборите от ДЮШ

На старта на първенствата

Силно представяне записаха отборите от детско-юношеската школа на „Берое”  на старта на Oбластните първенства този уикенд. „Зелено-белите” таланти от различните възрастови групи отбелязаха общо 21 попадения, а отборите им записаха четири победи от четири срещи.

 Първи с успех се поздравиха играчите на „Берое” U16. Тимът, воден от наставника Атанас Рибарски, се изправи срещу „ОФК Сливен” в Сливен и макар че домакините поведоха с 1:0, старозагорци стигнаха до обрат и убедителна победа със 7:1. Две попадения отбеляза Велизар Желязков, с по-един  гол се отчетоха Тони Николов, Никола Маринов, Димитър Спасов, Георги Маджаров и Цветомир Станев. Това е втора убедителна победа за „Берое” U16 през седмицата, във вторник тимът се наложи с 6:0 над Черноморец в среща от турнира за Купата на БФС.

 Резултатна победа постигна и тимът на „Берое” U14. „Зелено-белите” таланти, водени от Радостин Александров, се наложиха с 8:1 над отбора на „ОФК Сливен”. По два гола за успеха отбелязаха Красимир Иванов и Монир Ал Бадарин, по веднъж се разписаха Йордан Желев, Ивайло Николов, Николай Илиев и Станислав Петков.  Старозагорци доминираха от самото начало на срещата, първият гол падна от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Монир Ал Бадарин. Малко след точното изпълнение на Красимир Иванов, домакините отбелязаха втори гол и сложиха точка на интригата в срещата.

 Две победи записаха отборите на „Берое”, които участват в първенството на Областната група деца. „Берое 2006”, воден от Иван Желев се наложи с 4:0 над „Мъглиж”, докато „Берое 2005” на наставника Слави Жеков победи с 2:0 „Розова долина” (Казанлък).

Източник: beroe.bg