В пълен състав MARILLION се срещнаха с журналисти преди концерта им на Античния театър

Мисия Пловдив

24-09-2017, 16:09

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Часове преди дългоочаквания си концерт в Античния театър, MARILLION се срещнаха с журналисти в залата на Община Пловдив

Прогресив група №1 на Великобритания се яви в пълния си състав – СТИЙВ РОДЪРИ (китара), СТИЙВ ХОГАРТ (вокали), ПИЙТ ТРЮУЕЙЪС (бас), ИЪН МОУЗЛИ (барабани) и МАРК КЕЛИ (клавири).

Те отговориха на множество въпроси за дълголетната си и плодовита кариера, за вдъхновението, любимите им собствени албуми, за страховете в съвременния свят и отговорността на артиста да ги пресъздава в своето творчество, революционната им роля в създаването на crowdfunding модела в интернет, евентуалния им бъдещ албум, разпродадения им за 4 минути предстоящ концерт в Royal Albert Hall и вдъхващия страхопочитание пловдивски Античен театър.

На пресконференцията с водещ ВАСИЛ ВЪРБАНОВ от радио ТАНГРА МЕГА РОК присъстваха и голям брой гръцки журналисти, които настоятелно зададоха въпроса – кога MARILLION ще свирят и в тяхната страна?

Легендарната британска формация ще излезе на вековната сцена на Античния театър в Пловдив точно в 20:00 в последната вечер на световния форум Sounds Of The Ages 2017, който се организира за седма поредна година от ТАНГРА МЕГА РОК.

Феновете ще могат да внасят без ограничение фотоапарати и ще могат да снимат от местата си през цялото време на концерта.

За сигурност и удобство на многохилядната публика, ще бъдат отворени петте входа на театъра.

Вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 18:30, като всеки притежател на билет ще може да влезе само през съответния вход за своя сектор. Преди това – в 18:00 ще бъде отворен вход 4 само за най-горещите фенове – притежатели на билети за платинения сектор.

Музикалният форум Sounds Of The Ages се организира с подкрепата на Община Пловдив и e част от календара на културните събития в града.