Дневен хороскоп - вторник, 26 септември 2017

Хороскоп

25-09-2017, 18:37

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - понеделник, 25 септември 2017

Седмичен хороскоп за 25 септември - 1 октомври 2017

 

Овен

Околните ще забележат колко по-приказливи сте станали от обичайното и веднага някой от тях ще се опита да се възползва от тази ваша бъбривост. В душата ви ще се борят два аз-а и всеки един ще ви тегли в различна посока.

     
 

Телец

Повечето от вас ще чувстват умора, затова днес е най-добре за вас да имате повече време за почивка и възстановяване на силите. Посетете сауна. Голяма е вероятността да възникнат кратки сексуални и романтични отношения без продължителен характер.

     
 

Близнаци

Днес ще бъдете прекалено сладкодумни и духовити. Може да се намери повод, който да ви вдъхнови. Явяването на проблеми в службата е изпитание за вашата воля. В любовта ще изпитате силни и интензивни чувства.

     
 

Рак

Време за ентусиазъм и широка дейност, за нова работа. На много от вас им е нужна социална опора. Интерес към духовното познание. В бизнеса са възможни обрати. Вашият изказ може да ви докара беди.

     
 

Лъв

Лунното влияние ще добави повече ентусиазъм и страст към вашата природа. С лекота и конструктивност ще общувате с останалите. Ще е характерно добро настроение и необичайна подвижност в действията ви.

     
 

Дева

Нарастват жизнените ви сили и енергия, появяват ви се нови идеи, ставате лидери в обкръжението си. Добри отношения царят на работното ви място. Колега/ или колежка/ се заглеждат замислено във вас, а вие не забелязвате.

     
 

Везни

Днешният ден е подходящ за обновление и преобразование на семейните отношения. Има възможност да се зародят и нови романтични отношения. При решение на лични конфликти не прибягвайте към чужда помощ.

     
 

Скорпион

Днес е добре да направите нещо приятно за някого, да подарите подарък, да похвалите добрите страни на партньора си и.....може да забравят за вашите провинения. Вашата личност става все по-неуловима и загадъчна.

     
 

Стрелец

По-оптимистично настроените от вас ще гледат днес света през розови очила. Ще ви посетят свежи и интересни идеи. Другият тип Стрелци, срещайки съпротивление в действията си ще изпитат раздразнение и желание за конфликти.

     
 

Козирог

Нека днес дребните несгоди да не ви правят впечатление. Всичко минава и заминава. Голяма вероятност има да ви се случи нещо приятно през деня. Ще е характерен ясно изразен  стремеж към доминиране над останалите.

     
 

Водолей

На вас ще ви хареса да ръководите събитията и да бъдете начело. Има вероятност да се създаде подходяща възможност да обсъдите с началника си въпросите, които отдавна ви напират да разисквате.

     
 

Риби

Ден, в който трябва активно да се включите в трудовия процес. Самочувствието ви ще е достатъчно добро. Финансовата страна изисква от вас да контролирате текущите си разходи. Интимните отношения ще ви носят приятни преживявания.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Днес мълчанието е злато. По-добре малко да говорите, повече да мълчите. Все още никой не е съжалил, че е казал малко, но безразсъдните думи, които са изречени са причинили много проблеми.  Казана дума, хвърлен камък. Днес думата е като бумеранг. Прокълнеш ли някого, кажеш ли нещо лошо, връщане назад няма. Всичко лошо се връща обратно към вас. Трябва да бъдете много внимателни при избора на думи, защото думата може да излекува, но може и да осакатява. Днес силата на думата се увеличава многократно. Несъзнателно хвърлена фраза може да се осъществи, дори и да не я искате. Изразявайте повече думи на благодарност, признателност, любов, нежност.
Да не се вдига много шум, избягвайте шумните места. Предпочитайте спокойните места и уединението. Заемете се със самоанализ, разсъждавайте върху философски въпроси. 
    Никакви разрушителни действия днес не са позволени. Не късайте цветя, не чупете клони, не късайте хартия и т.н. Използвайте своята енергия само за съзидание.