Билетите за Купа Пловдив вече в продажба!

Спорт

28-09-2017, 14:04

Снимка:

volleymaritza.bg

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Билети ще се предлагат и на място в зала Колодрума по време на турнира

Билетите за мачовете от международния женски волейболен турнир за Купа Пловдив 2017 вече са в продажба. Традиционната надпревара ще се състои от 3 до 7 октомври, като тази година за първи път арена на битките ще бъде великолепната зала Колодрума в Града под тепетата.
Шест силни женски тима - Бурса Бююкшехир Беледийе (Бурса, Турция), Галатасарай (Истанбул, Турция), Динамо (Букурещ, Румъния), КСМ Букурещ (Букурещ, Румъния), Олимпиакос (Пирея, Гърция) и домакините от Марица (Пловдив), ще играят всеки срещу всеки в рамките на петте състезателни дни.
Цената за дневен билет, включващ и трите мача от програмата, е 5 лева. Както обикновено, за ученици и пенсионери входът е безплатен. Във всеки от дните срещите на българските шампионки от Марица са с начален час 18:00 б.в.
Билетите се продават онлайн, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на място в зала Колодрума по време на турнира.