Бионсе набира помощи за жертвите на ураганите в САЩ

Булевард

30-09-2017, 09:34

Снимка:

wikimedia

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бионсе е изправена пред дело за 20 млн. долара

Певицата пусна испанско парче за да набере средства

Певицата Бионсе пусна ремикс на песента "Mi Gente" на колумбийския изпълнител на регетон Хосе Балвин и френския диджей Уили Уилям, за да събере средства за пострадалите от неотдавнашните урагани, съобщиха Асошийетед прес и Франс прес.

Това сътрудничество бележи завръщането й към музиката след раждането на близнаците й, за които тя споменава в изпълнението на песента.

Бионсе оповести в Инстаграм, че всички приходи от продажбите на ремикса на "Mi Gente" ще са предназначени за пострадалите от урагана "Мария" и други урагани, които опустошиха Пуерто Рико и други карибски острови, както и Мексико.

Певицата, която е родена в Хюстън, Тексас, освен това възнамерява да осигури финансова подкрепа на пострадалите от опустошилия града ураган Харви.

В новата песен Бионсе по-скоро рапира, отколкото пее, като в текста е добавила нови думи на испански. Новата версия е съхранила стила регетон в оригиналната песен, която е ремикс на "Voodoo Song" на Уили Уилям.

След като излезе през юни, "Mi Gente" оглави чартовете в повечето испаноговорящи страни, уточнява БТА, цитира Нова Телевизия.

 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST