„Медика – Албена” бе отличен с приз

„Най-добър Медикъл СПА комплекс”

На 27 септември в сградата на общинския театър Кюстендил се проведе официална церемония по награждаване по време на Четвъртия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. МЦ „Медика – Албена”, който бе представен от изпълнителния си директор д-р Ивайло Христов, грабна приза в категория „Най-добър медикъл СПА комплекс”.
Целта на наградите е да отличи най-добрите представители в областта на балнео, медикъл СПА и СПА туризма в последните 12 месеца, като се обръща внимание на технологии, продукти, иновации, управление и качество на предлагания продукт. Категориите са избрани, така че да се даде максимално отражение на развитието и нивото на СПА бизнеса в България. Кандидатите са оценявани от експертно жури в 8 основни категории.
От този сезон хотел „Фламинго Гранд” ще работи целогодишно, като гостите му могат да съчетаят спокойната почивка през студените месеци с възстановяващи и подобряващи здравето процедури в МЦ „Медика – Албена”. Те могат да използват и новата изградена топла връзка между хотела и медицинския център, така че да не бъде нарушен техния комфорт.