Кукленият театър на Стара Загора гостува в Добрич със „Страх”

На 3 октомври от 19.00 часа в Драматичния театър

Постановката "Страх" на ДКТ - гр.Стара Загора ще гостува на голямата зала на ДТ „Йордан Йовков” в Добрич на 3 октомври 2017 г. от 19.00 часа

Спектакълът „Страх” е отличен с: ИКАР 2015 за най-добър куклен спектакъл; ИКАР 2015 за майсторско техническо осъществяване; ИКАР 2015 за авторска музика на Христо Намлиев.

Актьорски екип: Георги Спасов, Калоян Георгиев, Дарин Димитров, Ваня Камянска, Елица Стоянова, Станислав Матев, Таня Георгиева, Кирил Антонов, Любен Чанев, Деница Янакиева.

Текст: Веселка Кунчева и Ина Божидарова, Режисура: Веселка Кунчева, Сценография и кукли: Мариета Голомехова, Музика: Христо Намлиев, Хореография: Явор Кунчев, Лайт дизайн: Томаш Моравек и Катарина Дурикова.

„В „СТРАХ“ разглеждаме историята на един човек , който е принуден да се върне назад в миналото си и да анализира изживения си живот. Това е спектакъл за страховете в нас. За това как можем, но не можем да се справим с тях. Спектакъл за срещата между детството, зрелостта и старостта. И дали е възможно да изживеем живота си по друг начин… „СТРАХ“ е спектакъл за това, което се опитваме да преодолеем, но не преодоляваме... За това, което можем да бъдем, но не успяваме... За това, което искаме да бъдем, но не сме…”, споделя режисьорката Веселка Кунчева.