Седмичен хороскоп за 2 - 8 октомври 2017

Хороскоп

01-10-2017, 18:28

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Краят на трудностите е благоденствие.

Ще се повиши социалната ви активност. Последен акорд в събитията от предишните седмици. Бъдете самоотвержени в делата, където се изисква вашето участие. Оказвайте подкрепата си на околните да изживеят и те своите трудни периоди. Домашните дела ще придобият първостепенно значение. Помислете за ремонт, ако това е необходимо на жилището ви. Заемете се с подготвителните мероприятия. Скоро за някои ще започне нов и интересен етап от живота им.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 5, 6

     
 

Телец

Лошите времена отминават и на тяхно място идват добрите.

Може да се окажете на гребена на вълната по време на щурма през тази седмица. Седмицата ще донесе вдъхновение на хората на интелектуалният труд. Справяйте се с проблемите по реда на важност или според възникването им. Не се притеснявайте да потърсите помощ, ако е необходимо. Може да се решите на експерименти, ако ви се рискува или почувствате такава необходимост. Постарайте се да постигнете яснота в партньорските отношения до края на периода.

Благоприятни дни - 3, 4

Неблагоприятни дни - 7, 8

     
 

Близнаци

Всяка глава своя грижа си има.

Спадове в настроението, което може да доведе при някои до творчески кризи. Не без труд ще ви се удава да претворите своите проекти в живота. Чуждите планове може да объркат вашите собствени. Вместо да започвате нови дела, по-добре наблегнете на почивката. Може да се заемете с укрепване на физическата форма. На някои от вас предстоят съдбоносни срещи. Разширявайте кръга си на общуване, очаровайте, флиртувайте. Това ще ви възстанови силите и ще ви зареди с нова енергия.

Благоприятни дни - 5, 6

Неблагоприятни дни - 3, 4

     
 

Рак

На човек винаги нещо не му достига.

Съхранете оптимизма си, а в личните си отношения се постарайте да стигнете до определеност като обсъдите с партньора си общите дългосрочни планове. Не пренебрегвайте здравето си и намирайте време за отдих. Вписвайте се в регламентирания работен график и минете на по-щадяща диета. Сега сте твърде мнителни и едва ли ви е необходим съветник. Внимавайте с кардиналните промени, но не отстъпвайте от избрания път.

Благоприятни дни - 3, 4, 7, 8

Неблагоприятни дни - 5, 6

     
 

Лъв

Ако не е според вкуса, нека да бъде според възможностите.

Може да има съществени промени в нещата, които ви засягат. Трябва да контролирате ситуацията. Проблемите няма да избягат, но даже сега чувството за собствен стил няма да ви напусне. Всичко, което правите ще бъде изпълнено със смисъл. Ще се увеличава количеството на вашите почитатели. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите на работното си място. Приятните тайни ще отнемат част от времето ви. Творческите ви идеи са напълно своевременни.

Благоприятни дни - 5, 6

Неблагоприятни дни - 7, 8

     
 

Дева

Хубавите надежди са половината на щастието.

Наблягайте на основното без да отвличате вниманието си с второстепенното. Не пришпорвайте събитията. Делата ви и без това ще се развиват успешно. Ако имате подчинени, отнесете се с повече внимание и покажете уважение към техните проблеми. Може да ви се появят нови интереси и влечения. Твърде възможни са трудности в деловата сфера. Вземането на окончателни решения едва ли е от необходимост. Разсейте се като се съберете и  се забавлявате с приятели.

Благоприятни дни - 7, 8

Неблагоприятни дни - 3, 4

     
 

Везни

Ако поседиш на припек, ще дочакаш и сянка.

Даденото време сега олицетворява за вашия знак духовен пробив и цикличност на процесите. Т.е. ако не сте си научили уроците от близкото минало, отново ще се сблъскате с подобни ситуации. Съсредоточете се върху основното и не губете сили за второстепенните неща. Ще е нужно да мобилизирате силите си, да проявите решимостта да отстоявате своите интереси и позиции и да бъдете настойчиви при преодоляване на трудностите. Не рискувайте, но настоявайте там, където е важно за вас. Желателно е вашата активност и предприемчивост да не се превръщат в имитация на бурна дейност. Приведете в ред делата си, за да сте готови, когато дойде новото.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 5, 6

     
 

Скорпион

Дръжте ръката си на пулса.

Време за подобрения, изменения и усвояване. Обстановката около вас не предразполага към веселие, но вие гледайте по-оптимистично на всичко. Изтрайте в тези напрегнати дни, а после няма да има никакви ограничения да намерите начин да се освободите от излишната енергия.  В началото на есента ви се разкриват съблазнителни възможности и ще срещнете нови перспективи в личен план. Планирайте пътуване, покупки, развлечения. Ще привличате повече внимание към себе си.

Благоприятни дни - 3, 4

Неблагоприятни дни - 7, 8

     
 

Стрелец

Колкото и да е висока планината, пътечка все ще се намери.

Вие добросъвестно ще се трудите през седмицата и ще изпълнявате поставените задачи. Постарайте се да предвидите хода на събитията, за да не се окажете неподготвени. Във всичко влагайте само здрав смисъл. Не бързайте да започвате нищо ново. Възможно е романтично запознанство. Някои ситуации ще придобият нова яснота и ще настъпят позитивни промени. Не бъдете безапелационни в интонацията на речта си, защото може да настроите другите срещу себе си.

Благоприятни дни - 5, 6

Неблагоприятни дни - 3, 4

     
 

Козирог

Умението е признак на ум.

Вашата нарастваща активност и решителност се базират на подема на работоспособността ви. Запазете стабилност във важните за вас сфери. Демонстрирайте хладнокръвие и направете правилно разчитане на следващите си ходове напред. Напрегнатата атмосфера ще послужи като допинг за някои. Заемете се с това, което ви лежи на душата. Не отлагайте вашите нужди. Прекрасен период за пътувате, общуване и решение на проблеми. Тези, които имат творчески замисли може да намерят тяхната реализация.

Благоприятни дни - 3, 4, 7, 8

Неблагоприятни дни - 5, 6

     
 

Водолей

Не можеш да нагазиш в ручея без да си намокриш краката.

Тази седмица ще бъде за мнозина тест за способността ви да намирате изход от сложна ситуация. Разчитайте предимно на себе си, действайте рационално, а не под влияние на момента. Ще се изпълните с нови ползотворни идеи и конструктивни решения. Внимателно определяйте кръга си на общуване. Не бързайте да внасяте в живота си реални промени. Засега само наблюдавайте и изучавайте ситуациите. Ако имате възможност вземете отпуск и се оставете на потока на събитията да ви въвлекат в нови направления.

Благоприятни дни - 5, 6

Неблагоприятни дни - 7, 8

     
 

Риби

Има само неправилен път, но няма безизходно положение.

Именно вие ще успеете да видите в сложните ситуации рационалното зърно. Ще ви се открият нови перспективи в няколко направления. Не пропускайте добрите случаи, които ще ви се предоставят. Ще усетите вече добрите резултати там, където сте хвърлили повече сили. Въпреки професионалната заетост, не оставяйте без внимание своя дом. Ще имате енергия и за нов ремонт, само време достатъчно няма да имате. Не изпускайте от полезрението си конкурентите. Не се вписвайте в никакви авантюри, рискът е прекалено голям.

Благоприятни дни - 7, 8

Неблагоприятни дни - 3, 4