ПП „Възраждане“ учредиха структура в Казанлък

Местната структура оглави Димитър Пашев

Патриотична партия, която е за солидарност и против корупцията, олигархията и колониалната зависимост на страната, стъпи и в Казанлък.

Вчера бе официалното учредяване на местната структура, за което специално дойде, за да присъства лично председателят Костадин Костадинов.

Той стана особено популярен с това, че след като ПП „Възраждане“ получи право на партийна субсидия, вземайки 1,8% от гласовете на българите на последните парламентарни избори, се отказа от почти половин милион лева, впоследствие дарени.

В Казанлък Костадинов заяви: „Два пъти народът ни е губел държавата си. Сега има опасност народът да изчезне преди държавата“. Лидерът Костадинов, историк по образование, организира различни патриотични и социални инициативи. Усилено се разпространява безплатно учебникът му по родинознание.

Местната структура оглави Димитър Пашев, млад учител по български език в ХГ „Кирил и Методий”, за негов заместник бе избран Калин Калинов, доктор по молекулярна химия. Секретар ще е Яни Ташев, програмист. Слово (благословия) произнесе баба му, Янка Ташева, емблематична учителка по български език.

По места партията ще работи по конкретните проблемите на хората. Сега е на страната на работниците от ЕМКО и Дунарит.

Източник: presstv.bg