110 души ще получават топъл обяд от днес

По проект „Грижа за по-добър живот”

Община град Добрич съобщава,че от днес, 2 октомври от 10,30 часа до 13,30 часа всеки работен ден започва предоставянето на топъл обяд на одобрените потребители по проекта „Грижа за по-добър живот” .

Храната ще се приготвя в Домашен социален патронаж и ще се предоставя в Клуб на пенсионера, находящ се на ул.”Отец Паисий”№82 и  Храм ”Света Троица”. Всеки одобрен потребител може да се информира за съответния пункт, в който е разпределен от списъците изнесени пред офиса на проекта Корпус 3 /бивш партиен дом/, етаж 11 и на сайта на община град Добрич.

Одобрените представители на целевите групи ще получават безвъзмездно топъл обяд, включващ супа, основно ястие и хляб всеки работен ден  в периода на реализиране на дейностите по проекта.

Договорът по проект ”Грижа за по-добър живот” и Допълнителното споразумение към него е подписан между Община град Добрич и Агенция за социално подпомагане.

Проектът е на стойност  130 510,60 лв. за срок от 17 месеца в рамките на 356 работни дни и ще подпомогне 110 представители на целевите групи.