Избягвайте Асеновградско шосе днес!

Животът

02-10-2017, 09:40

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Трафикът се осъществява спрямо поставена вертикална сигнализация и светофарна уредба


Движението по пътя Пловдив-Асеновград ще бъде временно ограничено днес и на 5 октомври поради преместване на електрически далекопровод. Дейностите ще се извършват за периода от 11.00 до 11.30 часа и от 13.30 до 14.00 часа и в двата дни. Автомобилите ще изчакват на място до приключване на дейностите.
Все още е забранено преминаването на камиони с височина над 4 метра през тунелите по пътя Асеновград-Нареченски бани. Обходният маршрут е през пътя Кричим-Девин, предаде Фокус. Движението в района на км 19 по пътя Първомай-Дълбок извор се извършва в една лента, поради ремонтни дейности.
Трафикът се осъществява спрямо поставена вертикална сигнализация и светофарна уредба. Срокът за ремонтните дейности е до 27 януари. През последната нощ не са регистрирани тежки пътнотранспортни произшествия. Опасност от свличане на земна маса има в планинските райони, в участъците Бачково-Нареченски бани, Смолян-Кричим-Стамболийски и Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец, както и в района на проходите Троян-Кърнаре, „Козница“ и „Стражата“.
Движението в град Пловдив е натоварено към този час на деня.