Седмичен хороскоп за 9 - 15 октомври 2017

Хороскоп

08-10-2017, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Победата често достига само до най-търпеливите.
Бъдете упорити и рано или късно ще постигнете, това което сте си набелязали. Не преживявайте дълбоко, че нещата се движат бавно. По-добре обмислете плановете си и проверете няма ли грешка в разсъжденията ви. Не пренебрегвайте съветите на по-опитните хора. Високата ви заетост може да стане причина за дълбока умора и отказа ви от срещи. Някакви обстоятелства ще ви напомнят за събития от отминалите години. Може да срещнете някой, към когото сте били привързани в миналото.
Благоприятни дни- 09, 10, 13, 14
Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Телец

Не е грях да се използват благоприятните възможности в живота.
Ярката ви външност ще бъде отличителна черта на вашата натура. Стремителния образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Възможно е в тези области да се влее нова струя свеж въздух. Ще се отличавате през периода със способността си да отгатвате чуждите мисли. Дискомфорта на някой друг, може да наруши и вашето спокойствие. Възможно е между вас и партньора ви да легне сянката на взаимното недоверие.
Благоприятни дни- 11, 12
Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Близнаци

Съдбата има думата.
В личния си живот трябва да знаете какво точно искате, но силата на привичките ще ви накара да действате шаблонно, както в недалечното минало. Всичко, което преди ви е изглеждало устойчиво, неочаквано ще придобие нотка на съмнителност. Съдбата ще ви накара да погледнете в бъдещето, няма да ви остави време да се ровите в миналото. В роднинските отношения може да се създаде напрежение и неразбиране. Иска ви се да общувате с определени лица, но от вас не зависи много. Финансовите въпроси ще ви занимават сериозно.
Благоприятни дни- 13, 14
Неблагоприятни дни- 09, 10

     
 

Рак

Концентрирайте се върху най-важното!
Основният акцент през периода ще бъде пряко свързан с партньорските ви отношения. Възможно е нещата да придобият неочакван развой. Бъдете за всеки случай готови за евентуална борба и активно противодействие, но е възможно също ледът сковаващ вашите чувства да бъде разтопен. Не са изключени и битови проблеми. Освен това обърнете внимание на близките хора. Има вероятност някой от тях да е наранен и да таи обида в себе си. Изяснете тази недоизказаност помежду ви.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Лъв

Контролът над емоциите - добро средство за защита!
Постарайте се през тази седмица да проявите повече заинтересованост към работата и подхождайте към нея по-сериозно, въпреки че може да преживеете някакви разочарования. По-висшестоящи от вас вероятно ще ви окажат натиск. Избягвайте голословните обещания. Съдбата ще ви дари с утеха. Има вероятност да се появят благоприятни възможности в сферата на заработките, имуществените инвестиции, някои ваши идеи и бизнеса.
Благоприятни дни- 09, 10
Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Дева

Вътрешно-личностни конфликти.
Седмицата обещава да бъде трудна, но ползотворна и успешна. Необходимо е старателно да обмислите линията си на поведение. Не се стремете към разриви, това ще бъде грешна стъпка в неправилната посока. Ще укрепите някои свои позиции. Има вероятност да нарасне ръста на доходите ви. Често ще бъдете в състояние на вътрешен конфликт и неустойчивост на емоциите. Самата атмосфера около вас ще бъде изнервяща и нехармонична. Обаче вашата намусеност, недобро настроение, критиките ви и сарказмът ще ви направят трудно поносими за другите.
Благоприятни дни- 11, 12
Неблагоприятни дни- 09, 10

     
 

Везни

Подводните течения на живота.....
В настъпващия период следва да обърнете внимание на нещата и делата, които остават скрити от чуждите погледи. За близките си може да станете нетърпими. Едновременно с това, вие ще бъдете по-уязвими за критиките. Може да загубите предишните си позиции или да излезете от привичния си начин на съществуване. Хем не искате нищо да се променя край вас или да поправяте нещо в живота си, защото всяко движение възприемате като загуба на стабилност, хем ви се иска нещо ново да се случи.
Благоприятни дни- 09, 10, 13, 14
Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Скорпион

Животът ви ще бъде средностатистически.
Ще имате добри шансове, ако искате да смените работното си място или ще се подобрят условията на труда там, където сте в момента. Ако ви предстои пътуване, то ще бъде успешно. Пазете се от случайни връзки и съмнителни удоволствия, които могат да нарушат вашата стабилност, а личният ви живот да се усложни. Възможно е към днешно време отново да възникнат спорове и разправии за вече минал проблем. Ще почувствате охлаждане в отношенията ви с конкретна личност.
Благоприятни дни- 11, 12
Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Стрелец

Домашни и служебни перипетии....
При вас всичко върви по предначертание. Напрегнатостта в работните моменти ще бъде смекчена със съвместните усилия на колегите по бизнес, затова се старайте още в началото да се създадат отношения на сътрудничество вместо на съперничество. През настъпващия период е необходимо да обърнете особено внимание на делата свързани с дома, семейството, имоти, семеен бизнес. Акцентът бавно ще се премести в тази област. За тези, които са на път, има вероятност за проблеми със здравето.
Благоприятни дни- 13, 14
Неблагоприятни дни- 09, 10

     
 

Козирог

Самостоятелни и самодостатъчни?
Към вашите съсредоточеност, отговорност и активност в делата си, трябва да прибавите още един много важен фактор, свързан с вашия чар и маниери на общуване. Използвайте във всички свои действия именно него, особено в сферата на възможния риск, спекулациите, авантюрите и действията, нуждаещи се в своята основа от удачно стечение на обстоятелствата. Постарайте се да предвидите всички възможни препятствия за достигане на вашите цели. Изработете си специална стратегия. С това ще положите фундамента за много важни неща.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Водолей

Наплив на удачни обстоятелства.
В сферите на живота имащи отношение към творчеството, чувствата, децата, спорта, важен фактор ще бъде късметът. Съдбата ви е приготвила някои изненади. Сюрпризите като цяло са благоприятни, но за тяхното усвояване са необходими също така активност и инициативност. Не всичко, което сте си набелязали ще бъде постигнато в срок. Звездите все още не ви дават зелен коридор. Ще трябва с малко търпение да изчакате по-доброто време. Внимавайте да не пострада собствената ви репутация. Може да получите знак, че някой ви харесва.
Благоприятни дни- 09, 10
Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Риби

Както ви е угодно на душата.
През тази седмица трябва да се позанимаете повече със себе си, така както ви е угодно на душата. Проявете внимание към истинските си потребности. От сферата на заработките, покупките и разходите, вашето внимание трябва да се премести в сферата на дейността, свързана с преговори, пътувания, общуване, обучение. Освен активност и инициативи, не забравяйте и за по-рационален подход към чувствата на хората. Ще ви бъдат предоставени време, енергия, перспективи да постигнете успех не само “тук и сега”, но и в бъдеще време.
Благоприятни дни- 11, 12
Неблагоприятни дни- 09, 10