Вдигат стари трошки в "Северен"

Мисия Пловдив

09-10-2017, 11:43

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Съставени са 26 констативни протокола за премахване на излезли от употреба моторни превозни средства

В изпълнение на разпоредбите на Наредбата на Община Пловдив за реда и условията за намаляване на замърсяването с отпадъци от излезли от употреба МПС, през изминалата седмица се проведе поредната акция за облепяне на автомобили на територията на Район "Северен".
Служители на Район "Северен" със съдействието на III РУ “Полиция” - Пловдив, ОП "Паркиране и репатриране" и "Българска рециклираща компания" АД извършиха обход за установяване на излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС).
В резултат са съставени 26 констативни протокола за премахване на излезли от употреба моторни превозни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите обществени паркинги, зелените площи и други.
Облепените автомобили с предупредителен стикер са на следните адреси:
- ул. "Луда Яна" № 6
- ул. „Бистрица“ № 11
- ул. "Брезовско шосе" № 4А
- ул. "Борба" № 5
- ул. „Милеви скали“ № 2,13
- бул. „Дунав“ № 1,4,6,114
- ул. „Арабаконак“ № 7
- ул. „Синчец“ № 4
- бул. “Васил Априлов” № 152,111,121
- ул. “Борис Дякович” № 2,4
- ул. “Гонда вода” № 26
- ул. “Драгота”
- ул. “Гюро Михайлов” № 1
След облепяне на МПС-тата собствениците имат 90-дневен срок, в който следва да преведат автомобилите си в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми. В следствие на неизпълнени такива предписания следва акция по репатриране на излезлите от употреба МПС-та.