Пламен Стоилов откри изцяло обновената зала за тенис на маса

Мисия

11-10-2017, 10:06

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Деца и младежи от сдружение РАЛИЗ- Русе участваха в Ability Fest Sofia 2017

Гордея се с отбора по тенис на маса и спечелената купа през тази година. Личи си, че влагате сърцето си в този спорт, каза Стоилов

Кметът Пламен Стоилов и председателят на Спортен клуб по тенис на маса (СКТМ) „Дунав“ Петър Петров откриха изцяло обновената зала за тенис на маса на ул. „Щип“ в Русе. Присъстваха още зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, Мая Петрова – директор на Ученическа спортна школа, спонсори, треньори, състезатели и родители.

През последните месеци беше извършен основен ремонт на покрива на залата и бяха изградени вътрешни и външни инсталации. Сменена е дограмата и е извършено вътрешно боядисване. Ремонтирани са санитарните възли, съблекалните, треньорските стаи. Фасадата на сградата също е обновена, изградени са нови тротоари и външни стъпала.

Петър Петров благодари на Община Русе за обновената зала, която освен ремонтирана, вече е и топлофицирана. „Всички се радваме на по-добрите условия за тренировка и ще продължим да гоним високи цели в този спорт“, заяви  Петров.

„Гордея се с отбора по тенис на маса и спечелената купа през тази година. Личи си, че влагате сърцето си в този спорт. Продължавайте в същия дух да прославяте Русе, а Община Русе ще продължи да ви подкрепя“, заяви кметът Пламен Стоилов и допълни, че ще е щастлив в тази зала да вижда все повече деца.

СКТМ „Дунав” Русе е един от най-старите клубове по тенис на маса в България. Клубът е създал много добри състезатели, които са прославили Русе и България. През тази година състезателите от СКТМ „Дунав“ завоюваха първо място на Отборния шампионат на България. На церемонията вчера беше представен новият отбор на Спортен клуб по тенис на маса „Дунав“, в който са включени и национални състезатели.