Спектакълът "Квартет" на Бургаския театър гостува в Добрич

На 24 октомври от 19 часа в Младежки център

Спектакълът "Квартет" на Бургаския театър „Адриана Будевска” гостува в Добрич на  24 октомври от 19 часа в концертната зала на Общински младежки център.

Постановка на Николай Ламбрев, сценография на Чайка Петрушева.

Автор на постановката е Роналд Харвут. В ролите участват: Аглика Бояджиева, Юрий Ангелов, Стоян Памуков и Димитрина Тенева.

Мнозина казват, че изкуството се ражда от страданието на човешката душа. Вагнер казва, че изкуството ражда страданието на човешката душа.

Дом, високо в планината, в който бивши оперни величия са се събрали да споделят самотата на последните си години. Животът, изпълнен с титанична любов и дребни предателства, коварство, страст, хаос, злост, триумф и падение, е вече назад. Отпред е само тя, спокойна, величествена и безогледна.

Виртуозен текст, достоен за квартета от „Риголето" на Верди, в който партиите на четиримата герои се преплитат и издигат във висините, понесени на крилете на театралната игра.

Ще намерят ли сили нашите герои да преодолеят страха и да достигнат хармонията, която бележи победата на човешкия дух, просветлен от изкуството и неподвластен на битието?

Билетите се продават на касата на органова зала.