Скандалът с продуцента Харви Уайнстийн се разраства

Булевард

12-10-2017, 12:40

Снимка:

youtube.com/ кадър

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Крис Прат със звезда на Алеята на славата​ в Холивуд

Холивудската звезда Амбър Хърд е болна?

След Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, обвинения за сексуален тормоз отправи и британският модел Кара Делевин

Скандалът с американския продуцент Харви Уайнстийн продължава да се разраства. След Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, обвинения за сексуален тормоз отправи и британският модел Кара Делевин. Представители на американската кино академия ще проведат разговори с Уайнстийн, който, според някои съобщения, влиза в клиника за рехабилитация.
Според американски сайт оскаровият продуцент Харви Уайнстийн влиза в клиника в Аризона, за да лекува сексуалната си зависимост и други поведенчески проблеми. 81 негови продукции са наградени с най-престижната в света награда.
В събота управителният съвет на американската киноакадамия, която присъжда "Оскар"-ите, ще проведе разговори с Уайнстийн. Междувременно Британската академия за кино и телевизия отне членството му, а съпругата му Джорджина го напусна.
Продуцентът отрича обвиненията срещу него, но вече е уредил извънсъдебно осем жалби от жени срещу него. Доналд Тръмп вече заяви, че не е изненадан от разкритията около продуцента, който поддържа Демократическата партия включително и финансово. Хилари Клинтън също изрази възмущение.