Папагали от три континента пристигат в Стара Загора

В изложбата са включени над 35 вида пернати

От 15- ти октомври 2017 до 15-ти ноември 2017 в Mall Galleria Стара Загора ще гостува международна изложба на папагали от 3 континента, информират от Profile international. Официалното откриване на най-голямата изложба за екзотични птици в Източна Европа е на 15 октомври от 11.00 часа в Mall Galleria Стара Загора на ниво 0, а за нетърпеливите вратите ще отворят още в 10:00 часа сутринта. В изложбата „Macaw Garden Show" са включени над 35 вида пернати: седем вида Ара, четири вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, като и три вида много редки птици.

Това са Хиацинтовата Ара - Джулс (както казват децата „Синия папагал от филма РИО"), Токо Тукана - Рафи и Златния папагал - Съни. Фактът, че птиците не са поставени в клетки, нямат прегради, а са свободни, прави изложбата още по-вълнуваща. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата им така, както би ги видял в естествената им среда. За това допринася и интериорът, който ще ви накара да се чувствате като в истинска джунгла, поясняват от Profile international.

Организаторите ще позволят на всички посетители да се снимат за спомен с пернатите приятели, а също така биха могли и да си поговорят с тях. Настроението се покачва и от факта, че всеки посетил изложбата се включва в томбола за спечелва