Избрано бе временно ръководство на МГЕРБ в област Добрич

За председател бе избран 28-годишният икономист Живко Желязков

Временно ръководство на Младежи ГЕРБ в област Добрич бе избрано на работно заседание, в което участваха председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и Националния изпълнителен съвет на младежката организация на партията. Присъстваха народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев, който е областен координатор на партията, както и общинският ръководител в Добрич Красимир Николов.

Едно от първите решения на временното областно ръководство на ПП ГЕРБ в Добрич бе да положим всички усилия и да възстановим младежката организация на ГЕРБ, посочи при откриването на форума Пламен Манушев.

Единодушно участниците в заседанието избраха новото ръководство на МГЕРБ в област Добрич. Предстои то да бъде утвърдено от Изпълнителната комисия на партията. Ще ръководи организацията в областта до средата на следващата година, когато ще се проведат избори за нови ръководство в цялата страна.

За председател бе избран 28-годишният икономист Живко Желязков, който работи в Тервел.  Организационен секретар е Димитър Николов от Балчик. Той е 31-годишен специалист по информационни технологии. В новото областно ръководство влизат още Мария Райнова от Каварна /технически секретар в частна фирма/, Ваня Кулева  от Генерал Тошево /икономист в аграрния сектор/, Ангел Петков от Добрич /ИТ специалист/.

Ще градим заедно, за да постигнем видими резултати, заявиха от новото областно ръководство на МГЕРБ. „Разчитаме на вас, защото вие сте бъдещето на ПП ГЕРБ и на България”, заяви Пламен Манушев. Георг Георгиев препоръча на новото ръководство да бъде проактивно.

Млад кипарис засадиха в центъра на Добрич председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, членовете на Националния изпълнителен съвет и младежки структури на партията от областта.

Символ на обновлението, вечнозеленото дръвче, бе засадено в двора на храм „Свети Георги” в деня, когато почитаме Св. Петка Търновска, приемана като закрилница на българския народ и държава.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен