Изкупиха билетите за спектакъла на "Тутурутка" в Плевен!

Препълнена зала със зажаднели за качествено забавление плевенчани ще посрещне варненските шоумени

Изключителен интерес прояви плевенската публика към предстоящото гостуване на шоумените от "Тутурутка". Билетите за спектакъла им в града на Панорамата вече са разпродадени!

Читалище "Съгласие" се оказа тясно за многобройните фенове на легендарните варненски шоумени, които са в разгара на своето турне - "ТуТурнето Мизия". Венци Куцаров, Иван Чешмеджиев, Милен Минков и Васил Василев ще акостират в Плевен на 17 октомври, вторник, за да изнесат един невероятно забавно шоу, за което със сигурност ще се говори дълго след това. Началото е в 20.00 часа.

Поради огромния интерес организаторите осигуряват още 10-15 допълнителни места! За повече информация се обадете на 0885 91 30 91.

Както вече писахме, плевенчани ще се заредят с огромна доза смях - много скечове на живо – добре познати като "Казармата“ и "Учиш ли, бачкаш ли ?", както и съвсем нови. Шоуто ще бъде изпъстрено и с най-големите хитове на групата, сред които "Варна, морето...", "Лятото горещо", "Магазин", Жар птица", "На теслата дръжката" и др. Стенд-ъп комеди и анимация с публиката допълват програмата.