Кеш Кредит осигурява дългосрочни финансови печалби

Парите

17-10-2017, 09:00

Снимка:

AMG

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Кеш Кредит е компанията за бързи кредити в България, която се радва на най-висок процент доволни клиенти. Над 96% от хората, усвоили кредит от Кеш Кредит, ползват отново услугите на компанията или я препоръчват на приятел.
Кеш Кредит развива програмата ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ. С нея клиентите могат да печелят дългосрочно, като доведат приятел, както и от приятел на приятел. Чрез ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ Кеш Кредит благодари на своите клиенти, като им предоставя финансови облаги и разнообразни бонуси.
Новото в програмата е, че клиентите, които се възползват от нея, могат да печелят още повече. Бонусите в ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ варират спрямо броя доведени и одобрени нови клиенти, като стигат до 50 лв. бонус на доведен. За всеки приятел на приятел, станал клиент на Кеш Кредит, автоматично се печели по още 5 лв. Клиентите, препоръчали приятел, получават бонуса си в срок от 7 дни, след като бъде усвоен новият кредит.
Участието в ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ е лесно – при кандидатстване за кредит се казва ЕГН-то на приятеля, който е препоръчал Кеш Кредит. От програмата могат да се възползват и клиентите, използващи сайта и платформата на Кеш Кредит във Viber, като споделят и изпратят покана на приятелите си.
Вече печелят и доведените клиенти. Новите клиенти от ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ получават 50 точки в лоялната програма на Кеш Кредит – Кеш Клуб, и могат да ги заменят веднага за подарък от каталога.
В програмата може да се включи всеки клиент на Кеш Кредит онлайн на www.cashcredit.bg, по Viber или на място в офис на компанията.