Хванаха трима шофьори, употребили дрога

По трите случая са образувани бързи полицейски производства

За три регистрирани случаина водачи, карали коли след употреба на наркотици през изминалото денонощие, съобщават от ОД на МВР в Добрич.

Вчера, около 15:10 часа в с. Карапелит е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан е криминално проявения П.Я. (28 г.) от с. Ломница.

Около 22:30 часа в с. Малина е спрян за проверка лек автомобил „Сааб”. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин и канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.И. (24 г.) от град Каварна.

Около 22:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мазда”, като при извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.И. (25 г.) от град Добрич.

По трите случая са образувани бързи полицейски производства.