Дневен хороскоп - неделя, 22 октомври 2017

Хороскоп

21-10-2017, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Предстои ви да вземете решение по проблем, възникнал не по ваша вина, но това вас едва ли ще ви смути. Вашата находчивост и сега ще ви помогне да намерите начин за излизане от трудна ситуация.

     
 

Телец

Денят ще премине спокойно, носейки в себе си малки радости.  Ще ви се удаде да се справите с плановете, които сте си направили. Ще почувствате, че сте интересни и привлекателни за противоположния пол. Някои ще получат даже предложение.

     
 

Близнаци

С новите дела бъдете предпазливи. Те са уместни само, ако ви подкрепят сериозни хора. Не правете днес големи покупки, доколкото сте склонни да харчите повече, отколкото можете да си позволите. Но не се отказвайте съвсем от шопинга. Ще намерите интересни неща.

     
 

Рак

Удачен ден за пътуване, за смяна на обстановката, за необичайно преживяване. Бързо ще ви доскучае, ако решите да останете днес у дома. Идете поне с приятели до близкото кафене. И така изглеждате добре, но ще станете още по-хубави, ако експериментирате с имиджа си.

     
 

Лъв

Не всичко се нарежда така както искате, но не се жалвайте. Няма да позволите на дребните недоразумения и малките разногласия да помрачат днешното ви настроение. Възможно е непредвидено да ви посети някой у дома.

     
 

Дева

Днес сте малко нетърпеливи и склонни да действате необмислено, което не е типично за вас. Трудничко ще се разбирате със себеподобните си, по-скоро ще ви дразни чуждото присъствие. Самотните занимания ще ви носят повече удоволствие.

     
 

Везни

Денят носи спокойствие и хармония за вас. Може да си позволите и малко лирично отклонение. Вашето здраве днес е под защитата на Венера, затова може да разчитате на добро настроение и сила, въпреки че сутринта все още ще бдете малко апатични.

     
 

Скорпион

Днес развивате голям потенциал. Мнозина са готови да преминат с решителна стъпка към нов етап от живота си, но първо трябва да се измъкнете от омагьосаният кръг на привичните обстоятелства, което съвсем не е лесно.

     
 

Стрелец

Денят ще бъде благоприятен и хармоничен. Звездите са готови да ви подкрепят в достигане на желанията и плановете. Рискувайте умерено. Вeчерта прекарайте в спокойна домашна обстановка.

     
 

Козирог

Днес ще трябва да покажете уменията си да се приспособявате към непрекъснато променящите се обстоятелства. Ако намерите съмишленици за това, което искате, по-лесно ще успеете да осъществите плановете си.

     
 

Водолей

Не променяйте по-рано взетите решения и намерения. Бъдете последователни  настойчиви. Ако не бъдете толкова упорити и проявите търпение, до конфликти няма да се стигне в днешния ден. Някой ще направи първи крачки към сближение с вас.

     
 

Риби

Време на относително спокойствие, почивка и спокойно съзерцаване на настоящето, без всякаква излишна активност. Не пренебрегвайте вътрешният си глас, който ще ви подскаже как да продължите да действате.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Всякога имайте зачитане към човека. Никога не осъждайте за една постъпка, която е направил някой, за да не изпаднете в същите горчиви опитности. Не сте поставени за съдия. Не говорете лошо за другите, защото омърсявате ума и устата си. Не унижавайте никого. Не се присмивайте никому. Не обиждайте никого, на никого не правете зло. Лоши неща не говорете. Щом Бог търпи лошите, и грозните, и невежите, и ние ще ги търпим. Не одумвайте хората. Не ругайте, не насилвайте никого. Всяко насилие спрямо, когото и да било, е насилие срещу Бог, спрямо Божествения Дух.