Преди „Витоша“ – „Берое“

Двубоят е на стадионa в Бистрица днес, от 19:30 часа

Днес, 22-ри октомври, „Берое“ излиза в мач от XIII кръг на Първа професионална лига срещу „Витоша“. Двубоят е на стадионa  в Бистрица от 19:30 ч. Главен арбитър на срещата е Неделчо Гаджалов от Пловдив.

Единственият липсващ поради контузия в лагера на „Берое“ е Михаил Михайлов. Преди срещата с „Витоша“ потърсихме мнението на Константин Мирчев. Вижте ТУК какво сподели той.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Веселин Пенев, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Мартин Камбуров, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут, Марко Адамович и Карлос Охене.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 7 място в класирането с актив от 17 т., а съперникът в утрешния мач е на 14 място с 2 пункта.

Неделчо Гаджалов от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Веселин Мишев  и Андрей Николов. Допълнителни асистент-рефери са Георги Гинчев и Радослав Гидженов, а четвърти съдия е Йордан Петров. Делегат на БФС е Стоянн Велчев от София, а Петър Петров от Велико Търново ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ никога не е играл срещу „Витоша“ и това ще бъде първи двубой между двата тима.