Седмичен хороскоп за 23 - 29 октомври 2017

Хороскоп

22-10-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Бъдете честни със самите себе си.
Личните ви отношения ще са важна тема през седмицата. Ще се ползвате с успех сред противоположния пол, вероятно ще има нови запознанства, любовни срещи. В партньорските отношения ще почувствате нарастване на близостта и общото помежду ви, чувствата ви ще укрепнат и ще се усилят. Не са изключени сложни отношения с роднини. Планетите ви съветват да не провокирате конфликти сега. Старайте се също да не допускате роднинска намеса във връзките си. Вашето честолюбие често ще бъде съчетано с песимистичен поглед към живота.
Благоприятни дни- 23, 24, 28, 29
Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Телец

Кой си в тишината на сърцето си?

Настъпва благоприятно време за положително развитие на вашите взаимоотношения. Планетите ви съветват да добавите повече романтика в тях. Проявявайте по-специално внимание, показвайте знаци на загриженост, правете искрени комплименти, устройте си романтично преживяване с любимия човек. Втората половина на седмицата ще бъде по-напрегната и интензивна от първата. Добро време за смели и важни постъпки, за волеви решения. Успеха ще ви съпътства в работата и кариерата. Някои Телци могат да бъдат повишени в длъжност, но само тези, които имат дълъг професионален опит.
Благоприятни дни- 25, 26
Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Близнаци

Никога не забравяйте за чувството си за хумор във всяка ситуация!
За началото на седмицата е добре да не планирате глобални дела. Не е изключено да се наложи здравето ви да предизвика повече внимание. Отделете достатъчно време за почивка и време за размисъл. Уединението ви ще помогне да разкриете в себе си нови способности или да подобрите качествата си. В течение на периода, отговорите на дълбоко вътрешни въпроси ще можете да намерите в книга, затова четенето като начин за отдих е препоръчително. В личния живот, ученето, творчеството, спорта ви очакват успехи. Бъдете съблазнителни и благоразумни, не бъдете вироглави и прекомерно субективни!
Благоприятни дни- 28, 29
Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Рак

Не се скривайте в своята раковина, а смело гледайте напред!
Седмицата би могло да се каже, че ще е удачна. Първата й половина ще позволи максимално да използвате интуицията си. Планетите ще помагат в посока увеличаване на вашата популярност, известност или завоюване на по-голям авторитет благодарение на интелектуалните ви способности и умеиня. Отговорните решения взети в този период ще се окажат твърде ефективни. У вас ще се появят нови идеи, нови планове, нови перспективи. Избягвайте необмислените и компрометиращи постъпки и действия.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Лъв

Не бъдете позьори, дори да сте действително звезда.
При текущите астрологически тенденции не е лесно да се каже нещо определено и конкретно за вас. Често ще възникват нестабилни и непредвидими реакции от ваша страна, които ще дават различен наклон на събитията. Вашето лъвско “Аз” е склонно да допусне сериозни грешки. Взаимоотношенията ви е възможно да претърпят някакви изменения. Романтичните ви увлечения могат внезапно да се усложнят. Не се дръжте като примадони дори гордостта ви да е засегната от това, че са ви пренебрегнали.
Благоприятни дни- 23, 24
Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Дева

Спомнете си кои сте вие и си въздайте нужната похвала!
Следващите дни отлично подхождат за реализация на интелектуалните и литературните ви способности. Общуването при вас ще бъде емоционално, но продуктивно. Ще имате доста време прекарано в приятни разговори. Някои ваши инициативи могат да доведат до конфликтни положения. За решение на финансовите въпроси, ще получите нови възможности, повишение на заплащането или ще намерите други източници на доходи. Преразгледайте менюто на вашето хранене и направете избор в полза на диетичните продукти.
Благоприятни дни- 25, 26
Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Везни

Приемете обет за завършване на започнатото!
Жизненият ви тонус може да бъде занижен през следващите дни. Ще се забелязва една пасивност във вашето поведение. Периодът идеално подхожда за релаксация и възстановяване на силите. Повечето от времето си прекарайте в къщи на спокойствие или с близки по дух хора. Разположението на планетите създава прекрасни възможности за общуване с приятели, а също и за съвместни и колективни начинания. Вашите идеи или идеите на приятелите ви могат да ви вдъхновят съвместно да реализирате проекти, които ще се окажат ефективни.
Благоприятни дни- 23, 24, 28, 29
Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Скорпион

Останете идеалисти, но бъдете и реалисти!
Събитията в близкото обкръжение ще ви увличат, ще стават все по-интересни и ще ръководят вашите действия. Ще се разшири диапазона на интересите ви. Възможни са контакти с хора от вашето минало, а може да осъществите и тайни от другите пътувания. Съобщенията, които ще получите могат да съдържат тънки намеци или скрит смисъл понятен само за вас. Когато усвоите уроците от миналото, ще постигнете по-високо равнище на съзнанието. Неблагоприятните аспекти през седмицата ще бъдат свързани с различни ограничения за вас или някои разочарования.
Благоприятни дни- 25, 26
Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Стрелец

Повярвайте с цялата си душа в това, което правите.
Ще бъдете своеволни и обаятелни в големи количества, но дръжте здраво юздите на вашия горещ оптимизъм и се опитайте да предвидите евентуалните последици, ако го употребите своевременно. С лекота ще се обграждате с ваши поклонници/поклоннички/. Ако считате за приоритет достигането на определена материална цел, то бъдете готови да организирате живота си така, че работата и отговорностите си да приемате по на сериозно. Охладете малко своя огън с по-философско отношение към всекидневния живот.
Благоприятни дни- 28, 29
Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Козирог

Осъзнайте потенциала на собствената си привлекателност и ще имате добро оръжие в ръцете си!
Не изказвайте на глас своите мисли и идеи - може да се срещнете с бурното съпротивление на околните. Не се надявайте, че ще бъдат благосклонни към вас или ще се съгласят на компромис. Преговорите ще останат в задънена улица. Ако все пак нещата минат безболезнено, считайте, че ви е провървяло. Най-доброто решение е да избягвате негативните моменти и негативно настроените хора. Максимално използвайте положителните качества на своята индивидуалност - практичност и приспособимост. Теоретически ще съумеете да намерите начин да се справите с положението.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Водолей

Не блокирайте творческата си енергия като давате воля на скритите съмнения!
Първата половина на седмицата ще се окаже благоприятна за стабилизиране на личните и делови отношения. В сферата на личните връзки ще способстват общите интереси, а в деловите контакти - възможности за нови идеи и планове. В края на периода ще отслабне самочувствието ви, както и здравето. Причина може да се окажат стресовите състояния от прекомерно общуване, чести пътувания или възникнали проблеми. Трябва да се пренастроите в емоционален план и да станете по-открити и любящи хора.
Благоприятни дни- 23, 24
Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Риби

Юпитер ви пази и бди над вас!
Астрологическата обстановка и обстоятелствата могат да доведат до достигане на емоционално удовлетворение и изпълнение на желанията на Рибите. Като пример можете да се окажете в благоприятна ситуация, водеща до нещо позитивно. Няколко линии на събитията могат да се пресекат и съединят като дадат начало на нова тема. Не пренебрегвайте сигналите на интуицията си. Цялостно периодът е удачен за вас. Едно предупреждение ви отправят планетите, което трябва постоянно да помните: Не правете прибързани изводи и избягвайте лъжете!
Благоприятни дни- 25, 26
Неблагоприятни дни- 23, 24