Раздават растителност за залесяване в Северен

Мисия Пловдив

23-10-2017, 11:26

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Всеки, който желае да се възползва от възможността да разкраси мястото, където живее може да подаде заявление до 10.11.2017 г.

Акция за раздаване на храстовидна и дървесна растителност за залесяване на граждани организира администрацията на район „Северен”, съвместно с ОП „Градини и паркове”- съобщи кметът на района инж. Ралев.
Всеки, който желае да се възползва от възможността да разкраси мястото, където живее с храсти и дървета от вида лигуструм, симфорикарпус - бял и червен, форзиция и филаделфус, липа, ясен, чинар, явор и др. може да подаде заявление до 10.11.2017 г. в отдел „Екология” на район „Северен” с адрес: “Цар Борис III Обединител” 22А или на тел: 032/901 165.
По-късно всички граждани, заявили интерес, ще бъдат уведомени допълнително за деня и часа на раздаване на разсада, който ще получат пред сградата на районното кметство.
 „Изказвам благодарността си към директора на ОП „Градини и паркове” г-н Стоян Алексиев за съдействието и подкрепата му при осъществяването на подобни мероприятия” – допълни кметът на район „Северен” инж. Ралев.