Плевенски младежи организират публичен дебат по повод Деня на народните будители

Младежите ще се вгледат в своето минало, ще го съпоставят с времената, в които живеем, и ще отправят светъл поглед към бъдещето

Младежки Общински Парламент - Плевен организира публичен дебат по повод Деня на народните будители. Събитието ще се проведе на 1 ноември в зала "Катя Попова" от 17.00 до 19.00 часа.

"Първи ноември е ден, в който отдаваме почит на народните будители, на тези, които са посветили живота си на родината и са причината днес нас да ни има. Но 1 ноември е и ден за размисъл, ден, в който всеки трябва да си припомни бурното историческо минало на България и да осмисли делото на героите, да огледа трезво нашето настояще и да открие своето място в изменчивата съвременост. Заповядайте на публичния ни дебат по случай Деня на народните будители", канят организаторите.

Младежите ще се вгледат в своето минало, ще го съпоставят с времената, в които живеем, и ще отправят светъл поглед към бъдещето. Какво ще открият и до какви изводи ще стигнат остава загадка. Заповядайте и станете свидетели на един интересен и провокативен дебат.