Образователен концерт в Генерал Тошево

Организиран от Обединена детска школа при НЧ “Светлина 1941”

Традиционно, малко след началото на новата учебна година Обединена детска школа при НЧ “Светлина 1941” – град Генерал Тошево организира образователен концерт на своите възпитаници за учениците от началните класове на двете училища в града. В събитието се включиха най-изявените млади творци, демонстрирайки натрупаните знания от началото на учебната година.
Чрез изпълненията си на пиано, китара и синтезатор възпитаниците на различните школи се представиха чудесно и бяха бурно аплодирани от децата, изпълнили до краен предел залата в читалището. Певческите умения на учениците от школите по народно пеене и поп и рок пенене пък бяха истинска наслада за ушите. Красотата на българския фолклор беше показана от групата по народни танци, а както вече взе да става традиция на подобни концерти, най-голям интерес и вълнение сред гостите предизвикаха изпълненията на Бебе балет “Алексия”.
Обединена детска школа при НЧ “Светлина 1941” продължава да набира желаещи за придобиване на нови знания, успехи и развиване на таланти. Всички деца от 5 до 18 годишна възраст могат да се запишат в школата за всяка една от формите на обучение, според собствените си възможности, интереси и желания.