МГЕРБ обсъдиха предизвикателствата на председателството ни на Съвета на ЕС

Новините

30-10-2017, 17:05

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

България има изключителен млад потенциал

„България има изключителен млад потенциал. Хиляди високообразовани и квалифицирани българи се завърнаха и днес успешно намират своята реализация у нас” – това заяви председателят на МГЕРБ Георг Георгиев по време на семинар на тема "Външната политика на България в контекста на предстоящото председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. - фокус и предизвикателства”.  „Десетките производства, домакин на които стана "Тракия икономическа зона”,  са абсолютното доказателство, че мотивацията расте право пропорционално на огромните възножности, които предоставят инвестициите и развитието на регионите”, допълни Георг Георгиев пред участниците от младежките структури на ПП ГЕРБ от Пловдив град и от областта.

"Ръководството на МГЕРБ премина на друго ниво, след като вече сред нас има представители на централната и местната законодателна власт, на изпълнителната власт, както и на европейските институции. ГЕРБ е единствената политическа партия, която реално работи за развитието на младите хора в България", заяви председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, който е и заместник-министър на външните работи.

Във форума участие взеха още членовете на НИС на МГЕРБ Пенчо Малинов, Николай Диков, Михаела Иванова,  Васил Цветков - МГЕРБ София-област и народен представител, Мирослав Тенев – областен координатор на МГЕРБ – Пловдив-град и Владимир Пильов, областен координатор на МГЕРБ Пловдив-област.

„Надявам се през предстоящото Председателство на Съвета на ЕС на България да бъдем по-задружни и обединени, защото в момента действията на опозоцията саботират не само управлението на страната, но и България”, заяви пред аудиторията Мирослав Тенев.

На семинара през уикенда край Пловдив грамота за почетно членство в МГЕРБ бе връчена на дългогодишния бивш организационен секретар на младежката структура в Пловдив-град Ангел Славов.