"Златнaта" Невяна Владинова на гости в "Извън играта" по БНТ HD

Плевенчанката ще разкрие любопитни подробности за предложението за брак, което е получила

Тази вечер от 22:00 часа гости на "Извън играта" по БНТ HD ще бъдат две "златни момичета" на художествената гимнастика. Най-добрата българска индивидуална гимнастичка през последните години Невяна Владинова и главният мениджър на националния отбор индивидуално жени Бранимира Маркова, говорят в студиото на предаването за доверието в треньора, за вярата в състезателя и за връзката, която спорта изгражда между тях.

Бранимира Маркова е вече 6 години личен треньор на звездата на българската художествена гимнастика Невяна Владинова. Професионалните им пътища се пресичат, когато Маркова се завръща в България, след работа като треньор в ЮАР и в Италия, и поема родния клуб „Левски“. Освен Невяна Владинова, тя тренира и Катрин Тасева, а от края на миналата година оглавява националния отбор по художествена гимнастика жени индивидуално.

С водещата Люба Пашова ще разговарят за първите срещи на Бранимира и Невяна и за впечатленията им една от друга, за трудностите в общия им професионален път и, разбира се, за успехите на тандема. Бранимира Маркова ще разкаже са своя опит в театъра и киното, в годините, които посвещава на „Театър 13“. Невяна ще разкрие любопитни подробности за предложението за брак, което е получила и за историята на една малка розова кола. Защо избира игуана за свой домашен любимец – зрителите ще научат в събота вечер от "Извън играта" по БНТ HD.