Марица U19 - есенен първенец в своята група без загубен гейм!

Възпитаничките на треньорката Петя Хрисчева победиха и четирите си съперника, без да загубят нито един гейм

Отборът на Марица (Пловдив) стана категоричен есенен първенец в своята Група В от Държавното първенство по волейбол за девойки старша възраст (родени през или след 1999 година). Възпитаничките на треньорката Петя Хрисчева победиха и четирите си съперника, без да загубят нито един гейм.
В неделния състезателен ден от турнира в пловдивската зала Лаута Жълто-сините надиграха другия непобеден до този момент тим в групата - Пан Волей (Панагюрище), с 3:0 (25:16, 25:17, 25:15)*. При голям интерес от страна на публиката в Града под тепетата, Никол Дулева бе над всички, записвайки цели 17 точки за победата. Марица направи общо 14 аса в мача, като 4 от тях бяха дело на разпеделителката Лора Славчева, капитан на отбора.
Отборът на Левски 2005 (Карлово) не се яви в зала Лаута за втория състезателен ден и регистрира две служебни загуби с по 0:3 (0:25, 0:25, 0:25), включително и срещу домакините от Марица. Така последният мач от есенния полусезон в групата днес, между Пан Волей и Хебър (Пазарджик), ще определи кой ще “зимува” в подножието на върха.