Спират водата в части на столицата

Животът

07-11-2017, 06:12

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове и водомерен възел на резервоар „Бухово“се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: гр. Бухово.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милин камък“ в жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Милин камък“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и ул. „Крум Попов“.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Княгиня Косара“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Рилска обител“ ул. „Стоян Попов“, ул. „Летоструй“, бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „Вакарел“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод в с. Световрачане се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чавдар войвода“, ул. „Лесновска река“, ул. „Поляната“ и ул. „Миладин Цветков“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: площад „Биримирци“.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на в жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Акад. Румен Цанев“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Самара“, ул. „Атанас Москов“, бл. 325, бл. 411, бл. 412, бл. 413, бл. 414 и 131 СУ "Климент Арк. Тимирязев".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Освободител“ във в.з. „Банкя“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Цар Освободител“ от ул. „Ела“ до ул. „Космонавт“, ул. „Космонавт“, ул. „Иларион Макариополски“ от ул. „Цар Освободител“ до ул. „Иларион Макариополски“ №60.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Коста Илиев“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Коста Илиев“ от ул. „Институтска“ до ул. „Войводина могила“.