Части на столицата без вода днес

Животът

08-11-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон", жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Цар Симеон“ от ул. „Хайдут Сидер“ до ул. „Вита“; ул. „Чавдарица“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“; ул. „Цар Симеон“ от ул.„Насте Стоянов“ до бул. „Константин Величков“; карето между ул. „Качаник“, ул. „Цар Иван Александър“, ул. „Преображенско въстание“ и ул. „Цар Симеон“, бл. 324 и бл. 325.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Пчела", жк. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Пчела“ от №1 до №9.

Във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод захранващ резервоар „Мърчаево“, се налага спиране водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в с. Мърчаево.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов", кв. „Изгрев“ гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“; ул. „Стефан Стамболов“ от ж.п. прелеза до Завод за минерална вода Банкя, местност „Бели брег“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крум Стоянов" в жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 361 , ул. „Крум Стоянов“ №3 - „Топливо“.

Във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Циклама" кв. „Казичене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в махала „Видните“, индустриална зона „Казичене – Запад“, ул. „Васил Левски“ №1. С понижено налягане ще бъдат: с. Кривина, с. Казичене, с. Долни Богров.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Димитър Тошков", с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Димитър Тошков“ от ул. „Богдан Манолов“ до №42; ул. „Благой Гердин“ от ул. „Димитър Тошков“ до ул. „Евлоги Тодоров“ и ул. „Костадин Трайков“.

В сряда във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Реката“, с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Детелина“, ул. „Искър“, ул. „Орфей“.