Свършиха билетите за благотворителния концерт на ГЕРБ-Бургас

Мисия Бургас

09-11-2017, 12:19

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ Бургас: 100 000 лв. от субсидията ни за пострадалите от наводнението

Час преди концерта - в 17.00 часа ще бъде открит благотворителен базар за набиране на средства за пострадалите от наводнението

Всички билети за благотворителния концерт, организиран от ГЕРБ-Бургас, вече са изчерпани. Събитието в помощ на пострадалите от наводнението в Бургаско, предизвика голям интерес с плеядата от звезди, които ще излязат на сцената на НХК този петък – 10.11.2017 г.

Концертът ще започне в 18.00 часа, а сред изпълнителите, обединили се за благородната кауза са Веселин Маринов, Стефан Диомов с Петте сезона, група FOUR с Преслава Минасян, Танцов ансамбъл „Здравец“ – гр. Камено и други.

Час преди концерта - в 17.00 часа ще бъде открит благотворителен базар, на който срещу лично дарение ще се предлагат коледни лакомства, традиционни български сувенири, както и специална коледна фотосесия за малки и големи.

Съорганизатори на мащабното събитие са сдружение „Алианс за нашите деца“, ГЕРБ-Бургас, Жени ГЕРБ Бургас и Майки ГЕРБ.

Всички събрани средства от благотворителния концерт с базар, ще бъдат дадени за нуждите на деца от семействата на пострадалите от бедствието в общините Бургас и Камено. Събитието е част от мащабна кампания, инициирана от ГЕРБ-Бургас, която продължава с набиране на мебели и техника за наводнените домакинства.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен