Седмичен хороскоп за 13 - 19 ноември 2017

Хороскоп

12-11-2017, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Живей на ръба, но недей да падаш!
Подходящо време за решаване на жилищни въпроси и благоустройство на дома. Възможно е да се изострят отношенията ви с роднини или близки хора. Проявете търпимост и деликатност в семейните отношения - не посочвайте грешките и не правете от мухата слон. При априлските Овни финансовата ситуация ще бъде малко по-неустойчива. Може както да заработите добри пари, така и да загубите добра сума. Пазете сърцето и нервите, а също жлъчка и черен дроб. Не злоупотребявайте с алкохол и силни лекарства.
Благоприятни дни- 19
Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Телец

Човек и добре да живее, все някой ден му се случват някои неща.
Възможни са най-неочаквани обрати на съдбата, затова бъдете готови за най-разнообразни сюрпризи. По- голямата част от тях ще са приятни разбира се. Материалното ви положение зависи не само от вас, но и от обстоятелствата и от вашето обкръжение. Може да получите по неочакван начин пари. До колкото ви е присъща в този период разсеяност, то е желателно да си съставяте разписание за деловите срещи и да записвате в органайзер своите планове.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 17, 18

     
 

Близнаци

Никое добро не отива напразно.
Пред вас се отварят наистина отлични възможности за самореализация и постигане успех в различни области. Можете да разчитате на подкрепата на планетите във всички начинания. Вашите заслуги и успехи непременно ще бъдат оценени по достойнство. Важното е да не показвате фалшива скромност и да наблегнете на положителните си качества и силните си страни. Финансовата картина е долу-горе добра, въпреки, че ви се очертават някои по-големи разходи. Много време и енергия ще ви отнемат ежедневните притеснения.
Благоприятни дни- 14, 15
Неблагоприятни дни- 19

     
 

Рак

Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде!
На вашата енергия през седмицата може само да се завижда. Представителите на този знак със завиден оптимизъм ще правят плановете си, а за тяхната реализация ще се захващат с такъв ентусиазъм, на който може само да се възхищаваме. Финансови въпроси няма ви безпокоят и е напълно понятно - ситуацията при вас е стабилна и предсказуема. Възможно е да има подаръци, материална подкрепа от близки. Не бързайте да отказвате, това може да стане повод за сериозна обида. Отношенията в семейството не ще могат да се нарекат идеални.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Лъв

Ако искаш да имаш това, което никога не си имал, си длъжен да правиш онова, което никога не си правил.
Тази седмица Лъвовете ще имат възможност да постигнат големи успехи. Трябва само да проявят активност и повече въображение. Не малка роля ще окажат вашите бодрост и оптимизъм, доколкото мислите ви са повече материални. Вероятно ще получите нови и интересни предложения, но те няма да могат да се реализират твърде скоро. В парично отношение седмицата може да се окаже доста стресираща. Тези, които се готвят да пътуват в служебна командировка, трябва да бъдат много добре подготвени. Само в такъв случай пътуването ще бъде успешно и ще има положителни резултати.
Благоприятни дни- 14, 15, 19
Неблагоприятни дни- 17, 18

     
 

Дева

Прави каквото е нужно, пък да става каквото ще!
Девите могат да се справят с негативните тенденции на седмицата, ако ги възприемат без излишни емоции и се придържат към избрания път. Скоро всичко ще си дойде на мястото, и ще разберете, че неприятностите не са били напразни. Отделете повече време на хобито си, вероятно тази седмица ще откриете, че любимото нещо може да бъде източник на добри и стабилни доходи. Успехът на много начинания ще зависи от вашата разумност и проницателност. В спорни ситуации е по-добре да действате чрез проверени вече способи, а не да експериментирате и за да се избегне риска.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 19

     
 

Везни

Живота няма за цел да ни прави съвършени.
Тази седмица ще преминете през много спорове с близки хора. Немаловажна роля играят финансовите проблеми. Вашите нужди растат пред очите ви. Ще бъдете доста заети и няма да имате достатъчно време за романтичните си отношения. Не се опитвайте да бъдете водещи и доминиращи във връзките си. По-добре отстъпете за известно време тези права на вашия партньор. Този съвет е актуален само за тези, които имат пълно доверие в него и вече са имали възможност да изпитат чувствата му. Малките недоразумения могат да съсипят живота ви, ако не внимавате.
Благоприятни дни- 19
Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Скорпион

Грешка е да се тревожите за неща, които не могат да бъдат променени или поправени.
Разходите в началото на седмицата ще бъдат скромни, но към края й значително ще се увеличат. Ако разчитате да получите отнякъде пари, уви, няма такива изгледи. От гледна точка на здравето, периода е неблагоприятен. Извънредните ситуации и стреса могат да доведат до някои неразположения, затова трябва всячески да се избягват. Приемайте съвети от по-възрастни хора. Ако ви предстои съдебно производство, от вас се изисква повече търпение и сдържаност. Бъдете готови за неочаквано развитие, включително и неприятно, което пък съвсем не е задължително така да стане.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 17, 18

     
 

Стрелец

Времето отделено за мислене, не е загубено време.
През периода ще можете да разрешите някои от сериозните въпроси. За щастие никой от тях няма да се окаже неразрешим. Достатъчно е да проявите капчица изобретателност и да привлечете към себе си съмишленици. Тези, които останат верни на здравословния начин на живот, могат да не се страхуват от заболявания и здравословни проблеми. Може да спазвате само лека диета като не забравяте, че стомаха и черния дроб са уязвими.
Благоприятни дни- 14, 15
Неблагоприятни дни- 19

     
 

Козирог

Радвайте се на живота, а не на неговия смисъл.
Отлично време за възстановяване на стари връзки, не само професионални и приятелски, но и любовни. За близките хора е нужно да отделите, колкото можете повече време, което ще се окаже благотворно не само за отношенията, но ще засили и взаимното разбирателство помежду ви. През седмицата ще бъдете пълни с енергия, но през уикенда ще почувствате емоционална умора. Не надценявайте възможностите си и не забравяйте, че силите е необходимо да се възстановяват. Неблагоприятни тенденции към края на периода могат да повлияят върху финансовото ви положение.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Водолей

Всичко ще е пречка в краката ти, докато не го преместиш на правилното място.
Ще трябва да вземете някои важни решения. Творческото ви въображение и кипяща енергия ще ви позволят да се заемете с разработването на дългосрочни проекти. Не е необходимо да градите глобални планове – да се движите към целта е по-добре с малки стъпки, с удобна скорост за вас. Финансовото положение е нестабилно. Възможни са постъпления, но разходите се очертават да бъдат повече. Тази седмица със сигурност ще пропуснете положителните емоции. Негодувание, което ще остави следи в душата ви е твърде вероятно.
Благоприятни дни- 14, 15, 19
Неблагоприятни дни- 17, 18

     
 

Риби

Не давайте воля на емоциите си!
Тази седмица ще откриете нови възможности, но преди това трябва да се погрижите за старите дела. Бързането е противопоказно, нека вашите действия бъдат спокойни, обмислени, предсказуеми и така ще избегнете неприятните изненади. Ще загубите не малко време и при решаването на проблеми на роднини. През следващите дни е възможно да се създаде напрежение в отношенията с обичан от вас човек, трудно ще намирате общ език и е нужна снизходителност и отстъпчивост от двете страни.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 19