Делио Роси дава шанс на Нар и Сандберг

Треньорът е върнал доверието си в тях

Треньорът на Левски Делио Роси изненадващо е решил да даде шанс на изпадналите в немилост Франсис Нар и Симон Сандберг. Вчера двамата тренираха с първия отбор и ще имат на разположение един месец, за да убедят италианеца, че може да са полезни за тима.

Както е известно,  двамата бяха задраскани от италианския специалист в началото на месец септември. Ганайското крило все пак има около минута игра под ръководството на Роси, след като влезе като тактическа смяна при неговия дебют срещу Дунав (2:0).

През тази кампания Нар има 6 мача за Левски - 2 Първа лига и 4 в Лига Европа. В срещите от евротурнирите неизменно започваше като титуляр. В края на месец август сините му предложиха да разтрогне договора си или да премине в друг клуб. Той отказа и затова бе изваден от първия отбор, пише "Тема Спорт".

Симон Сандберг няма мач през този сезон. За последно той игра на 18 февруари срещу Пирин, когато получи контузия в коляното. Защитникът е един от най-скъпоплатените в състава, но така и не успя да се аклиматизира.