Дневен хороскоп - събота, 18 ноември 2017

Хороскоп

17-11-2017, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес избягвайте бързото вземане на спонтанни решения и бързият развой на събитията. Действайте по-спокойно! Проявете повече отговорност към задълженията си, към  поетите ангажименти и спазвайте обещанията.

     
 

Телец

Имайте предвид, че днес не е най-подходящият ден за любовни срещи. Голяма е вероятността срещата да започне с дребен спор и да завърши с разногласие и взаимно разочарование. 

     
 

Близнаци

Силно желаете да намерите разрешение на някои наболели въпроси, обаче не е подходящо време за обсъждането им. В близките ви взаимоотношения са възможни разногласия и конфликти. Планирайте външна изява в социален аспект като приятелски срещи например.

     
 

Рак

Дълго време през деня на върха на езика ви ще е да кажете на някого нещо, но по-добре го преглътнете, защото ситуацията е трудно предсказуема и може да възникнат неприятни последствия. 

     
 

Лъв

Опитайте се да не повтаряте грешките на другите. Трудно може да се нарече този ден успешен. Най-добре е да се въздържате да предприемате важни действия. Отдайте се на домашните си занимания и задължения.

     
 

Дева

Обстановката около вас е твърде нестабилна. Не разчитайте днес на своето обаяние да ви помага в общуването. Впрочем по-малко контактувайте. Неприятна ситуация е на косъм от вас, но се надявам, че ще успеете да се разминете с нея. 

     
 

Везни

Жизненият ви тонус има тенденция към понижаване. Вашата емоционалност е потисната. Подходящо е да прекарате деня в уединение, пълно отпускане, гледане на филми, четене на книга и повече сън. 

     
 

Скорпион

Вашата емоционалност е повишена и ще е водещ елемент през деня. Жизненият ви тонус постепенно ще започне да намалява. Благоприятно е само за текущи и довършителни дела, а важните трябва да ги отложите. 

     
 

Стрелец

Първо правилно организирайте днешния си ден и не бързайте нищо важно да предприемате без достатъчно добро да сте го обмислили. Имате възможност да направите много полезни неща на работа или у дома. 

     
 

Козирог

Много е важно е да запазите присъствие на духа си във всяка една ситуация. Не позволявайте да ви провокират по никакъв начин. По-здравословно за вас ще е да не се намесвате в разрешаване на чужди спорове още повече, ако не ви засягат пряко.

     
 

Водолей

Повишението на енергията ви може да ви подтикне към импулсивни действия. Добра възможност ще имате да проявите вашата информираност в приятелска среда, но не се надценявайте и самоизтъквайте. 

     
 

Риби

Намирате се в състояние на хармонично и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Не избързвайте в действията и преценките си. Ако сте в домашна обстановка, позволете си да се отпуснете напълно.

     

Как да задействаме късмета в събота? 

 

Управителят на съботата, строгият Сатурн е планета на ограниченията и ни призовава да въведем в ред не само делата си, но и отношенията си, чувствата, желанията и мислите. Много излишни неща има около нас и сега е подходящо да се избавим от тях.

Съботата е най-добрият ден за пасивен отдих, тъй като всяко движение е противно на бавния Сатурн. Най-добрият способ да се почувстваме щастливи в този ден е да ограничим своите потребности, да се стараем по-малко да ядем и да говорим, по-малко да придаваме значение на своите желания и настроение. Благодарение на енергията на Сатурн, съботата можем да я наречем спокойно ден на ограниченията. Старайте се да говорите по-малко и избягвайте дългите речи и обяснения. Не произнасяйте излишни думи и фрази нямащи пряко отношение към обсъжданите въпроси, не трябва да разказвате за своите преживявания и несгоди. Ако отидете на гости, не се задържайте дълго време. Много е изгодно в събота да ходите по магазини, тъй като Сатурн ви ограничава и няма да ви позволи да изхарчите много пари и да купите нещо излишно.

Съботата е ден на изпитанията. Сатурн символизира кръста, който ние носим в живота си. Сатурн - това е съдба, карма, дълг. Не наказвайте децата си в събота, не ги ругайте, не ги критикувайте, не добавяйте в живота на хората още повече горчивина. По-скоро обратното - постарайте се да подсладите живота им, поднесете им подарък, кажете им ласкава дума. За да не изпитват околните напрежение от вашето присъствие, не им напомняйте за техните отговорности и правила за спазване. Бъдете предимно честни и не допускайте измама и лъжи. В този ден е добре да покажете уважение към традициите, към по-възрастните роднини и хора. Сатурн ни помага да повярваме в своите сили. Прогонете гордостта от себе си.

Гладуване или строгата диета в събота е много ефективна за отслабване, тъй като Сатурн не търпи излишества. Тя не само действа благоприятно на състоянието на костите и кожата, но укрепва и повишава защитните функции на организма. Особено полезен е масажът на лицето и шията. Ще изглеждате значително по-добре след физически упражнения този ден. Не използвайте мазни кремове. Голяма полза носят пилинг кремовете, различните видове тоник и лосиони за лице и стягащите маски.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен