Признание за партньорството между Община Казанлък и Ротари

Животът

18-11-2017, 10:34

Снимка:

Община Казанлък

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Община Казанлък получава целеви средства за град Шипка

Кметски полуден в Община Казанлък

Денят на толерантността се отбелязва с решение на Общото събрание на ООН от 16-ти ноември, 1996г.

Кметът Галина Стоянова днес се срещна с ръководството на Ротари клуб – България в лицето на Емил Коцев, Дистрикт гуверньор на Ротари клуб – България и представители на националната и местната структура. Високопоставеният ротарианец, доцент по социално управление, изрази прекрасните си впечатления от извършените проекти и развитието на града през последните години. Той отбеляза като добър знак за отношенията между двете организации, че срещата се случва в Международния ден на толерантността и сподели дълбокото си удовлетворение от взаимодействието с местната власт. Коцев получи уверенията на Кмета за успешно сътрудничество и в бъдеще и че Община Казанлък ще продължи да подкрепя дейностите на Ротари клуб – Казанлък.

Галина Стоянова отправи покана към Коцев за присъствие в честването на 140-та годишнина от Освобождението на Казанлък и юбилейните 115-ти Празници на розата през 2018г.

Денят на толерантността се отбелязва с решение на Общото събрание на ООН от 16-ти ноември, 1996г. с нарочна декларация, която дефинира благордния смисъл на толерантните отношения и мироглед.